Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Απίστευτα τα προνόμια των γονέων ανηλίκων και ενηλίκων αλλοδαπών που έχουν πάρει ελληνική ιθαγένεια.


Απίστευτα τα προνόμια των γονέων ανηλίκων και ενηλίκων αλλοδαπών που έχουν πάρει ελληνική ιθαγένεια. Άμεση ανάγκη να αποσυρθεί ο ραγκουσονόμος περί ιθαγένειας
ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ.

Επίσης ανάγκη αλλαγής του μεταναστευτικού νόμου γενικά. Είναι απίστευτο αλλά την ώρα που οι Έλληνες αιμορραγούν οικονομικά από τους αλλεπάλληλους φόρους, την ώρα που αυτοκτονούν επειδή δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους, την ώρα που πετσοκόβονται συντάξεις ανθρώπων που στήριξαν τα ασφαλιστικά ταμεία με σκληρή δουλειά, την ώρα που οι περισσότεροι νέοι μένουν άνεργοι και μεταναστεύουν, την ίδια ώρα οι γονείς των αλλοδαπών μαθητών που έχουν λάβει ελληνική ιθαγένεια με το μόρφωμα νόμου του ανθέλληνα Ραγκούση, είτε διά γεννήσεως είτε διά εξαετούς φοιτήσεως (!) αλλά και οι γονείς ενηλίκων αλλοδαπών που πήραν ελληνική ιθαγένεια απολαμβάνουν μια σειρά δικαιώματα:

Γονείς ανήλικου αλλοδαπού που έχει πάρει ελληνική ιθαγένεια είτε δια γεννήσεως, είτε διά εξαετούς φοιτήσεως σύμφωνα με το ραγκουσονόμο καταθέτουν τις αιτήσεις τους ως "γονείς ανηλίκου ημεδαπού" (ν. 3386/2005 άρθρο 94 όπως τροποποιήθηκε), προκειμένου να ανανεώσουν την άδεια διαμονής και εργασίας τους.

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν για τους γονείς ενηλίκου αλλοδαπού που έχει λάβει την ελληνική ιθαγένεια με το ραγκουσονόμο. Προκειμένου να ανανεώσουν τις άδειες διαμονής τους, καταθέτουν τις αιτήσεις τους ως "γονείς Έλληνα πολίτη" σύμφωνα με το Ραγκουσονόμο (3386/2005 άρθρο 63 όπως τροποποιήθηκε).

Δείτε τα προνόμια αυτών των κατηγοριών:

1. Απαλλάσσονται από το παράβολο που πληρώνουν όλοι οι αλλοδαποί προκειμένου να ανανεώσουν τις άδειες διαμονής τους ! Δεν πληρώνουν στο ελληνικό κράτος το ζητούμενο παράβολο των 300 ευρώ για τη διετία το οποίο ισχύει μόνο για τους ενήλικες, (οι αλλοδαποί έως 18 ετών δεν πλήρωναν ποτέ τίποτα)!

2. Απαλλάσσονται από τα ένσημα που πρέπει να συγκεντρώνουν προκειμένου να τους ανανεωθεί η άδεια διαμονής τους τα οποία ήδη η εθνοκτόνα κυβέρνηση του Πασόκ στα πλαίσια της άλωσης της χώρας μας είχε αφαιρέσει από τα 200 το χρόνο (τυπικά γιατί άτυπα ίσχυαν τα 180) τα κατέβασε στα 120 το χρόνο από τα οποία ο αλλοδαπός οφείλει να έχει τα 100 άτυπα και τα για τα υπόλοιπα 20 βγαίνει απόφαση Αποκεντρωμένης Διοίκησης να τα εξαγοράσει από το ΙΚΑ!
Ενισχύεται δηλαδή η μαύρη εργασία.

Επιπλέον για την ανανέωση της άδειας διαμονής ισχύει ο χρόνος ανεργίας στον ΟΑΕΔ ή χαρτί γιατρού για ασθένεια αντικαθιστώντας το μεγαλύτερο αριθμό ενσήμων και όπως γίνεται αντιληπτό με ελάχιστα ένσημα πια το χρόνο ο κάθε αλλοδαπός παραμένει και ανανεώνει τις άδειές του αρπάζοντας δουλειές από Έλληνες, χρησιμοποιεί το σύστημα υγείας και όλες τις παροχές αποψιλώνοντας μια ήδη οικονομικά γονατισμένη χώρα!

3. Απαλλάσσονται από την προσκόμιση εκκαθαριστικού Δ.Ο.Υ.! Με άλλα λόγια δεν υποχρεούνται να καταθέσουν φορολογική δήλωση στην Εφορία, άρα πάλι ενισχύεται η μαύρη εργασία! Επιπλέον για τους γονείς ενηλίκων αλλοδαπών που έλαβαν ελληνική ιθαγένεια με το ραγκουσονόμο προκειμένου να ανανεώσουν τις άδειες διαμονής τους, δεν απαιτείται να κατατεθεί θεωρημένο βιβλιάριο υγείας (3386/2005 άρθρο 63 )!

Δηλαδή όλοι οι γονείς αυτών νομιμοποιούνται να χρησιμοποιούν το σύστημα υγείας της Ελλάδας χωρίς να πληρώσουν ασφαλιστικό φορέα!
Εκείνο που εξοργίζει είναι ότι ο ραγκουσονόμος έχει βάλει χρονικά περιθώρια και δεν αφήνει την Αστυνομία να αναζητήσει σε όσο χρόνο χρειαστεί κάποια έγγραφα που αφορούν αλλοδαπούς που πάνε να πάρουν ελληνική ιθαγένεια. Επιβάλλει στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις να χορηγήσουν ιθαγένεια και χωρίς αυτά, αν περάσουν δύο μήνες και δεν έχει απαντήσει η Αστυνομία η οποία μπορεί να μην έχει αναταπόκριση από άλλες υπηρεσίες του εξωτερικού ή απλά με τόση εγκληματικότητα και τόσα άλλα επείγοντα και με έλλειψη προσωπικού, μπορεί να μην πρόλαβε να τα εξετάσει!

Παράδειγμα: θυμάστε τη συμμορία Αλβανών με τα καλάσνικωφ που έμπαιναν μέσα σε σπίτια έκλεβαν και βίαζαν γυναίκες μπροστά στα μάτια των συγγενών τους; Ένας απ αυτούς τους Αλβανούς είχε λάβει ιθαγένεια με το ν. Ραγκούση ενώ είχε πλουσιότατο σε παρανομίες φάκελο στη χώρα του (κατά πληροφορίες μας). Φυσικά, όποιος έχει πάρει ιθαγένεια με το ραγκουσονόμο, μπορεί να διοριστεί στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ακόμα και στις ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ!
Εκεί καταντήσαμε!

Να μας διδάσκουν ιστορία Αλβανοί και να μας φυλάνε τα σύνορα Πακιστανοί και αυτό δεν το λέμε ως ρατσιστική άποψη αλλά για τους κίνδυνους που κυοφορούνται από τέτοιου είδους προνόμια και ο νοών νοήτω!

Για την ευστάθεια όλων των προαναφερόμενων προνομίων και της σχετικής νομοθεσίας μπορεί όποιος θέλει να απευθυνθεί στις κατά τόπους Αποκεντρωμένες Διοικήσεις. Μετά από αυτές τις απίστευτες διευκολύνσεις που η φιλεύσπλαχνη κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου και του αλλοτριωμένου κόμματός του που τον πρώτο λόγο είχαν οι Συριζοπασόκοι διά του Ραγκούση προσέφερε στους αλλοδαπούς, στην προσπάθειά του να τους κρατήσει όλους εδώ και να μη φύγει κανείς τους και όλα αυτά εις βάρος των γηγενών κατοίκων, εύλογα γεννιέται η απορία: Στις χώρες όλων των αλλοδαπών ωφελουμένων θα επέτρεπαν ποτέ να συμβαίνουν τέτοια έκτροπα και μάλιστα υπό την ευλογία του κράτους; Ρητορική ερώτηση γιαί η απάντηση είναι όχι για όλες τις χώρες, για όλα τα κράτη.

Τι μπορεί να γίνει τώρα;

1. Αναμένουμε να γίνει σεβαστή η απόφαση ΣτΕ που εκκρεμεί τόσους μήνες και να αποσυρθούν ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ. Επιστροφή στον παλιό νόμο..

2.. Να καθιερωθεί η υπηκοότητα με αυστηρά κριτήρια και όχι η ιθαγένεια που είναι κεκτημένο δικαίωμα όσων είναι τουλάχιστον ο ένας γονέας Έλληνες.

3. Η ιθαγένεια και όχι μόνο υπηκοότητα να δίνεται μόνο σε ομογενείς όχι με χρονοβόρες διαδικασίες.

4. Να ανακληθούν όλες οι ιθαγένειες που δόθηκαν με την εφαρμογή του νόμου Ραγκούση κατά παράβαση του Συντάγματος με εξαίρεση τους ομογενείς.

5. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι εφικτή η άρση της ιθαγένειας που έγινε με το ν. Ραγκούση, να απαγορευθούν για τους κατόχους αυτών (εκτός ομογενών) οι διορισμοί στο Δημόσιο ειδικότερα στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων και στις στρατιωτικές σχολές.

6. Σε κάθε περίπτωση να αρθούν όλα τα παραπάνω δικαιώματα συγγενών αλλοδαπών που ήδη έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια γιατί το κράτος έχει διαφυγόντα κέρδη και με αυτό τον τρόπο νομιμοποιούνται να διαμένουν σε ελληνικό έδαφος άνθρωποι χωρίς δουλειά που όμως νόμιμα χρησιμοποιούν όλες τις δομές του κράτους μας.

eglimatikotita.gr

Υ.Γ.
Σε επόμενο άρθρο θα αναφέρουμε τα προνόμια των συγγενών γονέων και τέκνων συζύγων Ελλήνων πολιτών και συζύγων πολιτών Ε.Ε. προνόμια που απολαμβάνουν κυρίως Πακιστανοί και Αλβανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...