Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Ο εμετικός πρόλογος του ΕυαγγελάτουΑπο το planet-greece 

Έγραψε κανονικά στα παλιά του τα παπούτσια την στάση εργασίας που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ. Ο αχαρακτήριστος Ευαγγελάτος ξεκίνησε την εκπομπή του βγάζοντας μία εμετική ανακοίνωση στην αρχή της εκπομπής του παραδίδοντας....μαθήματα συνεργασίας και επαγγελματικής συμπεριοφοράς προς τους εργαζόμενους τους σταθμού αλλά και προς την ΕΣΗΕΑ. Ξεκίνησε την εκπομπή του προτάσοντας ως επιχείρημα ότι οι τεχνικοί του ΣΚΑΪ δεν αποτελούν μέλη της ΕΤΙΤΑ και πώς γι' αυτό το λόγο δεν θέλουν (!) να κάνουν απεργία. Σε ότι αφορά τους δημοσιογράφους είπε ότι δεν μπορεί να δεχθεί ότι δε θα βγάλει την... υψηλότατης τηλεθέασης εκπομπής του, επειδή δεν συμφωνεί με την απόφαση της ΕΣΗΕΑ, που αποφάσισε να κάνει στάση εργασίας σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους τεχνικούς.

Δεν έβγαλε άχνα για τους δεκάδες εργαζόμενους που πιέστηκαν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις, υπό τον πέλεκυ της απόλυσης, ούτε ότι εάν κάποιος τεχνικός του ΣΚΑΪ γίνει μέλος της ΕΤΙΤΑ ότι θα απολυθεί.

Τα ίδια κάνει και στο κάτεργο του newsit, όπου έχει τους εργαζόμενους του με μισθούς πείνας, κόβοντάς τους μάλιστα, όπως επιβάλει η.... μόδα του μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...