Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Φρένο Μιχαλολιάκου στους Τούρκους για ΟΛΠ



Αντιδράσεις προκαλεί το ενδιαφέρον δυο funds τουρκικών συμφερόντων για το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Από τους πρώτους, που αντέδρασαν ήταν ο Δήμαρχος Πειραιά. Ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει ταχθεί υπέρ της επιστροφής του λιμανιού στο δήμο, αίτημα που βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση.
Έντονη η αντίδραση του Δημάρχου Πειραιά, που ζητά να επιστρέψει το λιμάνι στο Δήμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την πρώτη στιγμή, που η κυβέρνηση, επικαλούμενη την κρίση, ανακοίνωσε ότι πρόθεσή της είναι να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο του ΟΛΠ, προκλήθηκαν αντιδράσεις.
Τόσες, που ανάγκασαν ακόμη και τον τότε αρμόδιο υπουργό κ. Γ. Διαμαντίδη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Δημάρχου Πειραιά, αντίθετα από την επίσημη γραμμή της κυβέρνησης.
Το θέμα, πάντως, αποκτά άλλες διαστάσεις -επισημαίνει δημοσίευμα της εφημερίδας «το χωνί»- όταν εκ των βασικών ενδιαφερομένων είναι εταιρείες τουρκικών συμφερόντων.
Και μάλιστα, όταν πρόκειται για έναν νευραλγικό οργανισμό, που λειτουργεί ως ένας από τους βασικούς κρίκους στη βαριά τουριστική βιομηχανία της χώρας, αλλά και συγκαταλέγεται μεταξύ των βασικών υποδομών.
Το θέμα θα έχει και συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...