Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

Γενίτσαροι δημοσιογράφοι γράφουν για την ανεξάρτητη Θράκη


Γενίτσαροι δημοσιογράφοι γράφουν για την ανεξάρτητη ΘράκηΔημοσιογράφος της τουρκόφωνης εφημερίδας της Θράκης είχε “ανεβάσει” στο facebook,αφίσα που απεικονίζει τη Θράκη …ανεξάρτητη!Δηλαδή για να μην κρυβόμαστε τουρκική!
Αντιγράφουμε από τα tourkikanea.gr που εντόπισαν τη προκλητική αφίσα:
«Καθένας έχει δικαίωμα να ανεβάζει στο Facebook τις αγαπημένες του φωτογραφίες αφίσες τραγούδια κ.λ.π. Από αυτό φυσικά και δεν εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι της μειονότητας. Ένας
λοιπόν εξ αυτών που μάλλον …δεν φημίζεται για τα φιλελληνικά του αισθήματα είναι ο κ. Τζεγκίζ Ομέρ από την τουρκόφωνη εφημερίδα Μιλλέτ που βγαίνει στην Ξάνθη.
Δημοσιεύουμε λοιπόν σήμερα μια από τις αφίσες που είχε στην ιστοσελίδα του στο Facebook. Αυτή τη στιγμή την έχει αφαιρέσει αλλά εμείς την είχαμε εντοπίσει για καιρό εκεί. Κρίνουμε λοιπόν σκόπιμο να την δημοσιεύσουμε διότι και οι κρίνοντες (δημοσιογράφοι) και αυτοί οι ίδιοι κρίνονται».
Για δείτε την λοιπόν και θαυμάστε το μεγαλείο της ενδοτικότητας, της σιωπηλής ενοχής και του τουρκο-ραγιαδισμού που τρέχει στο αίμα των… κρατούντων την ειρήνη, την τάξη, την ασφάλεια και την ακεραιότητα του Ελληνικού κράτους και των Ελλήνων πολιτών.
Απαύγασμα μυαλοχυμένων παρατρεχάμενων του τουρκικού προξενείου, η σημαία αυτή, όχι μόνο υπάρχει (παραβιάζοντας το Ελληνικό Σύνταγμα), αλλά διαφημίζεται ελευθέρως και παντοιοτρόπως, αφού η Αθήνα και οι προύχοντες της πολιτικής ζούνε στον νεο-πατριωτισμό τους, αφοδεύοντας ταυτόχρονα στην Ελληνική υπερηφάνεια των υπολοίπων Ελλήνων (όσων δηλαδή απέμειναν να αισθάνονται πραγματικοί Έλληνες και δεν έχουν εγκολπωθεί στη νέα αντίληψη και νέα τάξη πραγμάτων που έχουν επιβάλει οι εντέχνως ανίκανοι πολιτικοί ταγοί).
ΠΗΓΗ: kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...