Κι όμως η κατάσταση με τους μετανάστες δεν φαίνεται να αλλάζει. Εχουν κάνει στέγη τους…τη Νομική , την ΑΣΟΕΕ και όλα τα πανεπιστημιακό ιδρύματα.
Διαβάσετε την επιστολή ενός φοιτητή που δίνει την εικόνα στην ΑΣΟΕΕ.

«Έχω ξανά θίξει αρκετές φορές το συγκεκριμένο θέμα και θέλω πάλι να ξεκαθαρίσω εξ αρχής ορισμένα πράγματα…

Δεν σημαίνει ότι όποιος αγαπάει τη χώρα που τον γέννησε , που τον μεγάλωσε που ζει και εργάζεται είναι εθνικιστής και φασίστας. Αντίθετα είναι εθνιστής ή πατριώτης και είναι άκρως φυσιολογικό για κάθε λαό να αγαπά και να υπερασπίζεται τον τόπο και το έθνος του πάντα με θεμιτά μέσα όμως.
Δεύτερον, δεν σημαίνει ότι όποιος θίγει το πρόβλημα των μεταναστών στην Ελλάδα είναι ένας απάνθρωπος που θέλει να τους δεί νεκρούς ή να τους πετάμε κλοτσηδόν από τη χώρα. Αντίθετα εγώ συμμερίζομαι τα βάσανα τους καθώς και οι Έλληνες στο παρελθόν έχουν μεταναστεύσει και θεωρώ υπεύθυνο κάθε ασυνείδητο που άνοιξε τα σύνορα και τώρα βασανίζει τους Έλληνες που στο κέντρο της Αθήνας έχουν καταντήσει μειονότητα αλλά και τους ίδιους τους μετανάστες που ζουν σε μια χώρα που δεν μπορεί να «ταΐσει» και να «φιλοξενήσει» ούτε κάν τα δικά της παιδιά, πόσο μάλλον αυτούς.
Το πεδίον του Άρεως το οποίο διασχίζω καθημερινά μοιάζει πλέον με τα λεγόμενα στρατόπεδα συγκέντρωσης αφού χιλιάδες (!)
Mετανάστες καθημερινά παίζουν ξαπλώνουν κοιμούνται τρώνε εκεί και έπειτα κάνουν την ανάγκη τους πίσω από τα αγάλματα του Κολοκοτρώνη και του Καραΐσκάκη (δεν υπερβάλω όλα αυτά τα έχω δει με τα μάτια μου). Σπάνια συναντάω κάποιον Έλληνα μέσα στο πάρκο.
Ναι, ναι, ναι εφόσον ανέφερα τους ήρωες του ΄21 πολλοί θα σπεύσουν να με χαρακτηρίσουν ως άλλον ένα προγονόπληκτο εθνικιστή αλλά εγώ θα τους προκαλέσω να πάνε να κάνουν κάτι ανάλογο σε αυτές τις χώρες σε μέρη που ασπάζονται τον Μωάμεθ να δούμε αν θα γυρίσουν ζωντανοί!
Ας έρθω τώρα και στο κυρίως θέμα. Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο οποίο και σπουδάζω…
Ότι και να πει κανείς είναι λίγο για αυτό θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και περιεκτικός. Καθημερινά εκεί στήνετε ένα κωμικοτραγικό παραμύθι με 20 άνδρες τον ΜΑΤ να προσπαθούν να αναχαιτίσουν τους εκατοντάδες μετανάστες που στεγάζουν τα «καταστήματα» τους γύρω από την ΑΣΟΕΕ. Το στορι εξελίσσεται ως εξής, οι μετανάστες αρχικά κρύβουν όλο τους το εμπόρευμα στους χώρους της σχολής για να είναι ασφαλές καθώς είναι παράνομο (σας αποστέλνω και φωτογραφίες που τράβηξα ο ίδιος) και έπειτα μπαίνουν στο χώρο της αυλής για να ξεκινήσει η μάχη με τα ΜΑΤ. Αυτοί (20 άτομα, ενώ στο Σύνταγμα κατέβαιναν χιλιάδες για να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις του λαού, τυχαίο θα είναι μην είμαστε κακοπροαίρετοι) με τη σειρά τους πετάνε και κανένα χημικό για τα μάτια του κόσμου και ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο.
Τι ωραία εικόνα για το Ελληνικό Πανεπιστήμιο! Και ερωτώ εγώ τον κάθε υπεύθυνο για την κατάσταση και κυρίως τον κύριο πρύτανη: Τι θα γίνει αν στο πεδίο μάχης τραυματιστεί κάποιος φοιτητής? Είναι δυνατόν να διακόπτεται το μάθημα επειδή τα χημικά έφτασαν μέσα στις αίθουσες μαθημάτων και δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε? Τι θα γίνει αν οι φοιτητές κολλήσουν κάποια ασθένεια από τις κοινόχρηστες με τους μετανάστες τουαλέτες , το εστιατόριο κτλ  και πολλά άλλα ερωτήματα τα οποία δεν θα αναφέρω τώρα γιατί αυτή η δημοσίευση δεν θα τελείωνε ποτέ.
Το σίγουρο είναι πως αν οι μεγάλοι, οι έξυπνοι και οι λαμπροί άνθρωποι που μας κυβερνούν ήθελαν να λυθεί το πρόβλημα τότε η λύση θα είχε βρεθεί!»

24wro.blogspot.com