Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ετοιμάζονταν να «χτυπήσουν» το λεωφορείο του Ολυμπιακού


H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, απέτρεψε πρίν λίγη ώρα ένα εγκληματικό χτύπημα που θα στοίχιζε ακόμα και ανθρώπινες ζωές... στο λεωφορείο που μετέφερε φιλάθλους του Ολυμπιακού από τα Ιωάννινα στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.firmani.gr στις 8.30 απόψε οι αστυνομικοί συνέλλαβαν 3 νεαρούς στην Άρτα, ερχόμενοι από Αγρίνιο , οι οποίοι θα έστηναν ενέδρα στη γέφυρα Καλογήρου για να χτυπήσουν σε συνεργασία πιθανά και με άλλους δράστες το λεωφορείο των οπαδών του ολυμπιακού, με 14 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς-εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Και οι τρεις νεαροί είναι φίλαθλοι του παναθηναικού,καθώς ο ένας φορούσε φανέλα της ομάδας , Έλληνικής καταγωγής και υπεράνω υποψίας. Επιπλέον, λίγο πρίν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα συνελλήφθησαν έξω από τη θύρα 7 του εθνικού σταδίου Ιωαννίνων δυο νεαροί με κροτίδες και φωτοβολίδες ,τις οποίες προόριζαν να ρίξουν εντός αγωνιστικού χώρου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου για την ετοιμότητα που επέδειξε και κυρίως για την προνοητικότητα που έδειξε και αποφύγαμε απόψε μιά καλοστημένη τραγωδία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...