Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο δολοφόνος-τέρας πιάστηκε


110.jpg
Το σπίτι όπου σκότωσαν τον 68χρονο

Τον Αλβανό αρχηγό συμμορίας που εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονία 68χρονου στο Δήλεσι, έχουν στα χέρια τους αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας. Οι ληστές τον περασμένο Ιανουάριο
προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι αλλά, τους άκουσε ο 68χρονος και πήγε να δει τι συμβαίνει. Ο ένας από τους τρεις ληστές όμως κρατούσε όπλο και χωρίς κανένα δισταγμό, πυροβόλησε τον άνδρα!
Μάλιστα ο άνδρας δεν ήταν καν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αλλά είχε πάει εκεί επίσκεψη, μαζί με τη γυναίκα του! Άκουσε θόρυβο στην αυλή και βγήκε εκείνος να δει τι συμβαίνει…
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Για τη σύλληψη του Αλβανού, που φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της εγκληματικής ομάδας, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είπε:
"Εμπλέκεται σε πάρα πολλές κακουργηματικές πράξεις, οι οποίες εξετάζονται και όλα δείχνουν μια αδίστακτη εγκληματική ομάδα, με αρχηγό τον Αλβανό που συλλάβαμε… Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε περισσότερα, γιατί συνεχίζονται οι έρευνες σε Αττική και Στερεά".
Ο άνδρας συνελήφθη στην Αττική και σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, μαζί με συνεργούς του, όλοι τους Αλβανοί, έχουν κάνει σωρεία ληστειών, διαρρήξεων και κλοπών.
Η συμμορία χτυπούσε κυρίως σε περιοχές των νομών Αττικής, Βοιωτίας, Ευβοίας και Κέρκυρας.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά χασίς, 1 πιστόλι, 1 αεροβόλο και πλήθος κλοπιμαίων.

http://crimesonair.blogspot.com/2012/03/blog-post_1599.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...