Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Από το Δίστομο ξεκινά ο Καμμένος

Συμβολική η επιλογή του τόπου από τον επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»


 
Από το μαρτυρικό Δίστομο, αναμένεται να ξεκινήσει τα επόμενα εικοσιτετράωρα η πορεία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» με τον κ. Π. Καμμένο να θέλει να συμβολίσει, όπως λέει την γερμανική επικυριαρχία στην οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας και να θυμίσει τις γερμανικές αποζημιώσεις.

«Το κίνημα ξεκινά με τη διαμαρτυρία» τονίζει σε συνομιλητές του ο κ. Καμμένος που είναι ο επικεφαλής αυτής της πολιτικής κίνησης, η ιδρυτική διακήρυξη της οποίας θα παρουσιασθεί το πρωί της προσεχούς Κυριακής στο Δίστομο, σημείο αναφοράς για τις ναζιστικές θηριωδίες στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων αρκετών διαγραφέντων βουλευτών από τη Ν.Δ. για το εάν θα ακολουθήσουν τη νέα αντιμνημονιακή κίνηση, ο κ. Καμμένος προτάσσει την άποψη ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με καμία δύναμη που αποδέχεται το χρέος και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

Μάλιστα, τραβάει και διαχωριστική γραμμή, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαράς ανήκει στις δυνάμεις που αποδέχονται την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

«Εμείς στην επόμενη ημέρα από τις εκλογές δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με καμία δύναμη η οποία αποδέχεται είτε αυτό το παράνομο χρέος, είτε τη μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας, είτε αποδέχεται την κατάργηση του έθνους-κράτους. Ο κ. Σαμαράς είναι μέσα σ' αυτές τις δυνάμεις. Τέτοια συνεργασία δεν θα υπάρχει» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος επισημαίνει την άρνηση του κόμματος στο χρέος που δημιουργήθηκε με παράνομο, όπως λέει, επιτόκιο και στηρίζει την δημιουργία Επιτροπής λογιστικού Ελέγχου.

Ο ίδιος επιμένει, όπως έπραξε και σήμερα στο διαχωρισμό δεξιά και αριστερά και αναφέρει πως «έχουν καταρρεύσει οι διαχωρισμοί της μεταπολίτευσης».
«Ενας παλιός Δεξιός όπως ο Σαμαράς και ένας ακραίος Δεξιός όπως ο Βορίδης βρίσκονται στο ίδιο μέτωπο με τους φεντεραλιστές του ΠαΣοΚ» είπε και συμπλήρωσε: «Αυτοί εν έχουν καμία σχέση με εμάς που διαφωνούμε με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και αυτό αποδεικνύει ότι έχουν καταπέσει οι παλιοί διαχωρισμοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...