Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα χρέη του Μυτιληναίου

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα χρέη του Μυτιληναίου

Και νέο πρόστιμο για περιβαλλοντικές παραβάσεις αποκαλύπτει ο Alpha

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης μπαίνει η υπόθεση των χρεών του ομίλου Μυτιληναίου προς την ΔΕΗ και τη ΔΕΠΑ, που ξεπερνούν τα 180 εκατ. ευρώ, αλλά και η υπόθεση της επιδότησης ύψους 15 εκατ. ευρώ που έλαβε ο όμιλος.

Η παρέμβαση της εισαγγελίας προκάλεσε ικανοποίηση στον πολιτικό κόσμο και σε συνδικαλιστές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στον Alpha ότι: «Η άσκηση δίωξης για την υπόθεση Μυτιληναίου ελπίζω να είναι η αφορμή για να τερματιστεί αυτή η προκλητική αδικία», ενώ ο Δ. Χατζησωκράτης της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι: «Η παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα ήταν επιβεβλημένη, αναμένουμε τη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Ν. Φωτόπουλος, πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ επεσήμανε: «Χαίρομαι για την παρέμβαση του εισαγγελέα,. Στον μεροκαματιάρη κόβουμε το ρεύμα και σε όποιον χρωστάει εκατομμύρια του κάνουμε τεμενάδες».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha πρόστιμο 160.000 ευρώ για περιβαλλοντικές παραβάσεις που διαπίστωσαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος, αναμένεται να επιβληθεί τις επόμενες μέρες στην Αλουμίνιον του Ευ. Μυτιληναίου.

Η γενική γραμματέας Μ. Καραβασίλη ανέφερε ότι από τον έλεγχο «έχουν διαπιστωθεί αρκετές παραβάσεις και δόθηκε στον υπουργό εισήγηση για πρόστιμο 160.000 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...