Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Για να τελειώνουμε με τις θιγμένες "κυρίες" των γιαουρτιών ΝΤαλάρα... Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ:


anti-ntp.net
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ.
Η μεγαλύτερη βία είναι η ανεργία, η φτώχεια, η δυστυχία, η έλλειψη στέγης, η έλλειψη φαρμάκων και υγείας, η πείνα, ο ασιτία των παιδιών όλα αυτά που εν ολίγοις προκάλεσαν με την πολιτική τους στάση ο κύριος και η κυρία Νταλάρα. Δεν μπορούν να καταλάβουν και δεν θα καταλάβουν γιατί αντιδρά έτσι ένα κομμάτι του λαού και εκκατομύρια άλλοι επικροτούν αυτή την αντίδραση γιατί ζουν στα πλούτη της. Στη γυάλα τους γιατί σε τελευταία ανάλυση είναι και οι ίδιοι συνυπεύθυνοι για την εξαθλίωση του λαού μας.

Όταν ένας καλλιτέχνης αντί να είναι πρώτη γραμμή στην παράδοση της χώρας στους δοσίλογους και στους τοκογλύφους, βγαίνει δηλώνει ευθαρσώς :«Μνημόνιο ή καταστροφή » και «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του». Οικογένεια Νταλάρα όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Ένας καλλιτέχνης που στήριξε ολόκληρη του την καριέρα στην ελευθερία από την χούντα. Ξεπουλιέται τόσο εύκολα και προδίδοντας μια ολόκληρη γενιά που τον αγάπησε.

Δύο ειδών άνθρωποι, μένουν ΠΑΝΤΑ στην ιστορία.
Οι ΗΡΩΕΣ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

2 σχόλια:

  1. ενας ξευτηλας πρωην τραγουδιστης .Τωρα θα τραγουδαει μονο στο μπανιο του με σιγανο ρυθμο για να μην τον ακουμε και τον κραζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ βρωμοσκυλο............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...