Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ένας ηγέτης ρε παιδιά !


Δυο χρόνια τώρα γινόμαστε θεατές ενός θεάτρου σκιών , που παίζεται στις πλάτες όλων μας . Δυο χρόνια παρακολουθούμε τους υπεύθυνους και συν-υπεύθυνους να προσπαθούν να εξωθήσουν το λαό στα όριά του . Δημιούργησαν-κατασκεύασαν μία δήθεν οικονομική κρίση για να μας καθυποτάξουν . Έκλεψαν το μέλλον το δικό μας και των....
παιδιών μας .

Κι όλα αυτά γιατί;

Για να αρπάξουν το καλύτερο «οικόπεδο» της Ευρώπης … την Ελλάδα.

Την Ελλάδα, αντί να είναι μία παγκόσμια υπερδύναμη -όχι στρατιωτική αλλά οικονομική- κατάφεραν να τη μετατρέψουν σε φτωχογειτονιά της υφηλίου.

Πώς θα μπορούσε να ήταν μία υπερδύναμη ;

Πολύ απλά , εκμεταλλευόμενη τις τέσσερις βαριές βιομηχανίες της : Τον ορυκτό της πλούτο , τα προϊόντα «made in Greece», τον τουρισμό και τη διακίνηση αγαθών μέσω του εμπορικού της στόλου και των θαλασσών.

Έφτιαξαν έναν κόσμο ονειρικά πλασμένο για τους ίδιους και το συνάφι τους και μας τον πλάσαραν ως την ιδανική-αληθινή πραγματικότητα . Φόρτωναν και φορτώνουν με δάνεια και φόρους τον ελληνικό λαό , για να ικανοποιήσουν εαυτούς και αφεντικά.

Κατάφεραν να χωρίσουν το λαό σε μικρές ομάδες , γιατί έτσι χειραγωγείται ευκολότερα .

Ακόμα κι εμείς οι ίδιοι -ο λαός- χωριζόμαστε σε μικρές ομάδες, μικρά κινήματα , μικρές κινήσεις και οργανώσεις .

Δείτε απλά , το τι γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια .

Δεκάδες ομάδες-κινήματα-κινήσεις κλπ , έχουν δημιουργηθεί . Δε «βγαίνει» τίποτα έτσι , δεν αλλάζει τίποτα . Αν όλοι αυτοί ενδιαφέρονται για το καλό της Ελλάδας , τότε θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Πώς θα γίνει αυτό ;

Με μια πανελλαδική συνάντηση όλων των ομάδων-κινημάτων-κινήσεων


Βλέπουμε ότι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση έχει ήδη απλώσει τα πλοκάμια της σε Ελλάδα και Ιταλία. Έχουμε χρέος απέναντι στην ιστορία μας , να κόψουμε αυτά τα πλοκάμια από τη ρίζα. Ήρθε ο καιρός να αποδείξουμε πρώτα στους εαυτούς μας και μετά στους άλλους, ότι δεν είμαστε εκείνα τα κοιμισμένα πρόβατα που θέλουν να είμαστε. Διακυβεύεται το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.


Πρέπει να καταλάβουμε πως ήρθε ο καιρός να παραμερίσουμε τους προσωπικούς εγωισμούς και πως ό,τι είναι καλό για το άτομο, δεν είναι απαραίτητα καλό για το σύνολο.


Πρέπει να αποβάλουμε από πάνω μας τις ταμπέλες και να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες, αριστεροί, δεξιοί, χριστιανοί, άθεοι , δωδεκαθεϊστές κλπ.


Καλώ λοιπόν όλες τις δυνάμεις , τοπικές και πανελλαδικές , να ενωθούν για το γενικό καλό της χώρας μας , στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα και στους άλλους λαούς να πράξουν το ίδιο .


Σκοπός αυτού του ιστολογίου είναι να καταφέρουμε μέσα από το διάλογο να συμφωνήσουμε σε μια ημερομηνία για την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης.


Ας γίνει αυτό το ιστολόγιο, το εφαλτήριο της ενόνητας .


Και πριν αρχίσετε να διερωτάστε για το ποιος είμαι εγώ πους σας καλώ, σας λέω πληροφοριακά και μόνον , ότι είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης, εργάτης(σε εργοστάσιο) και πολύτεκνος πατέρας , που ποτέ του δεν προσκολλήθηκε σε κάποιο κόμμα, οργάνωση ή κίνημα.


Τέλος, εύχομαι σε όλους εσάς -ασχέτως αν ακολουθήσετε το κάλεσμα ή όχι...
Καλή Δύναμη !

http://e-i-r-p.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...