Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

To «φάντασμα» του Προβόπουλου, ο Μπένι και η Alpha Bank



To «φάντασμα» του Προβόπουλου, ο Μπένι και η Alpha Bank
«Εχθρούς» παντού φαίνεται, πως βλέπει τριγύρω του ο Ευ. Βενιζέλος. Οι οποίοι προφανώς υποσκάπτουν τη θέση του και «πριονίζουν» τις φιλοδοξίες του να αναλάβει τα ηνία του «όλου ΠΑΣΟΚ».

Του χαλάνε το προφίλ λένε στενοί συνεργάτες του (στο κτήριο της πλατείας Συντάγματος) παρά το ότι ο ίδιος δηλώνει δεξιά και αριστερά, πως δεν είναι θεσιθήρας. Καλά ενημερωμένη πηγή, από το στενό του περιβάλλον που λέγαμε, ισχυρίζεται πως τελευταία ο υπουργός Οικονομικών δεν καλοβλέπει ούτε τον Γ. Προβόπουλο. Θεωρεί, πως ο διοικητής της ΤτΕ αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των χειρισμών του- κάτι που αποτυπώθηκε και στην τελευταία ενδιάμεση έκθεση της ΤτΕ- λ.χ σε θέματα φορολογίας και εσόδων. Λέγεται όμως, πως βολές Προβόπουλου είδε και μέσω της τελευταίας έκθεσης της Alpha Bank.

Η ίδια πηγή ισχυρίζεται, πως ο Ευ. Βενιζέλος εμφανώς εκνευρισμένος, θύμισε σε συνεργάτες του την παλιότερη θητεία του διοικητή της ΤτΕ στην Alpha Bank.

Ανατρέχοντας στο βιογραφικό του Γ. Προβόπουλου βλέπουμε, πως μετά την θητεία του ως προέδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνώμων του υπουργείου Οικονομίας επί υπουργίας Γ. Σουφλιά (κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη ) μεταπήδησε στον ιδιωτικό τομέα και διετέλεσε οικονομικός σύμβουλος της Alpha Bank από το 1994 ως το 2004.

Κατά την εκτίμηση μας όμως, αλλού θα πρέπει να αναζητήσει «εχθρούς» και «φαντάσματα» ο φιλόδοξος υποψήφιος για την αρχηγία του «όλου ΠΑΣΟΚ»  και όχι στους συνεταίρους του στο κυβερνητικό σχήμα και τους συνεργαζόμενους.    

Joffrey Postman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...