Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ SKY !

Γιατί ο ΣΚΑΪ πρόβαλλε τόσο έντονα το δημοσίευμα των FT ότι ο Βενιζέλος είναι ο χειρότερος υπουργός οικονομικών της Ευρωζώνης; Ετοιμαστείτε για τις μάχες των βαρώνων!


Financial Times: Βενιζέλος, ο χειρότερος υπουργός Οικονομικών της ΕυρώπηςΤον τίτλο , του χειρότερου υπουργού Οικονομικών της Ευρώπης, δίνουν οι Financial Times, στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Στην καθιερωμένη κατάταξη των υπουργών Οικονομικών, ο Ευ. Βενιζέλος βρίσκεται φέτος στην 19η θέση. Κατατάσσεται τελευταίος στα κριτήρια της οικονομίας και της αξιοπιστίας και 18ος στο πολιτικό κριτήριο.
Το αξιοσημείωτο όμως είναι η βαρύτητα με την οποία μετέδωσε το ρεπορτάζ ο ΣΚΑΪ! Μιλάμε για κανονικό θάψιμο, για στυγνή εξόντωση.
Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο συνοδοιπόρος στην συγκυβέρνηση, το MEGA, συνεχίζει να αποθεώνει τον Βενιζέλο, χρησιμοποιώντας ακόμα και ρετουσαρισμένες του φωτογραφίες στο φώτοσοπ για να δείχνει πιο αδύνατος!!
Το γεγονός εξηγείται από την κούρσα της διαδοχής που ήδη έχει αρχίσει. Ο Βενιζέλος θα έχει αρωγό το Mega, το ΣΚΑΪ όμως θέλει διακαώς…την εκλογή της Άννας Διαμαντοπούλου! Μπορεί η Άννα ακόμα να μην έχει εκφράσει ηγετικές φιλοδοξίες, αλλά σημειώστε το, θα μπει στην κούρσα και μάλιστα με αξιώσεις.
Δεν θα πλήξουμε ποτέ σε αυτή την χώρα φίλες και φίλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...