Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ-ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Ούτε μεταρρυθμίσεις, ούτε αποκρατικοποιήσεις, ούτε εφεδρεία! Μόνο τα ξιπασμένα χαράτσια σε βάρος του εξαθλιωμένου λαού και οι 300 της Βουλής να βουλιάζουν στα προνόμιά τους!




«Λάθος» είναι οι διαδικασίες που αποφασίστηκαν για να μπουν στο καθεστώς εφεδρείας οι εργαζόμενοι στα... μέσα μαζικής μεταφοράς δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Μάκης Βορίδης, ο οποίος συναντάται σήμερα με τους εκπροσώπους των σωματείων τους. Για το θέμα αυτό ο κ. Βορίδης το απόγευμα θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο.

Την αλλαγή του νόμου για την εφεδρεία σε ό,τι αφορά τους εργαζομένους στα μέσα μεταφοράς επιδιώκει ο αρμόδιος υπουργός Μάκης Βορίδης, καθώς όπως είπε το πρωί «οι διαδικασίες που αποφασίστηκαν για να μπουν στο καθεστώς εφεδρείας εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι λάθος».

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σημείωσε ότι έχει ζητήσει στο «ανώτερο δυνατό επίπεδο» να υπάρξει αλλαγή του νόμου και εξέφρασε την εκτίμηση ότι σύντομα θα υπάρξει νομοθετική παρέμβαση για τον εξορθολογισμό της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...