Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο δολοφόνος!Είναι Αδίστακτος και Επικίνδυνος!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ Ο ΨΥΧΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ 
ΣΕ ΚΛΟΙΟ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ

Αποκάλυψη σοκ! 
Είναι ο ίδιος τρομοκράτης, αδυσώπητος και ανελέητος που πυροβόλησε τους Νεκτάριο Σάββα, τον αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής τον Ιούνιο του 2009 και τον Σωκράτη Γκιόλια έναν χρόνο αργότερα το 2010.


Ονομάζεται Χρήστος Τσάκαλος και η Αστυνομία τον θεωρεί εξίσου και επιχειρησιακό αρχηγό της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς»!


Ο 31χρονος καταζητούμενος είναι αδερφός του Γεράσιμου Τσάκαλου, ενός εκ των δυο συλληφθέντων για το μπαράζ αποστολής των παγιδευμένων πακέτων σε πρεσβείες και δημόσια κτίρια, καθώς και σωρεία ληστειών και άλλων τρομοκρατικών ενεργειών.


Μετά την δολοφονία του άτυχου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το 2010, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, ζητώντας από οποιοδήποτε έχει πληροφορίες για τον καταζητούμενο να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 170, 1014, 1964, επισημαίνοντας ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Έκτοτε, ο συγκεκριμένος κόκκινος Τρομοκράτης παραμένει ασύλληπτος και ελεύθερος να διαπράξει οτιδήποτε ποινικά κολάσιμο.

Είναι Αδίστακτος και Επικίνδυνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...