Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ… Απίστευτοι διορισμοί στα νοσοκομεία.


Δημοσιεύτηκαν σήμερα οι διορισμοί των υπολοίπων νοσοκομείων της Αττικής. Κουράστηκε πολύ αυτή η Επιτροπή για να επιλέξει.  Ενδιαφέρουσες επιλογές, γιατροί, κομματικά στελέχη, στελέχη από τον χώρο της αυτοδιοίκησης
κ.λ.π.  Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό το γεγονός ότι πέρα από κομματικές επιλογές δόθηκε και προτεραιότητα στις «νέες ηλικίες» . Γνωστή στελεχάρα της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης των νοτίων προαστίων, ετών 65 και βάλε διορίστηκε υποδιοικητής. Για την εν λόγω κυρία αμφιβάλλω αν έχει και πτυχίο.  Διοικητής διορίστηκε μεγαλογιατρός  άνω των 65. Κρίμα βρε υπουργέ μου, που φώναζες να μπει και ηλικιακό κριτήριο. Τι εννοούσες δηλαδή να αποκλειστούν οι άνω των 75 ετών?
Για να σοβαρευτούμε όμως, από αυτήν την λίστα απουσιάζουν τα νέα παιδιά που ίσως να έφερναν και φρέσκες ιδέες στο σύστημα. Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση τακτοποίησε τις οφειλές της στους δεινόσαυρους που σέρνει μαζί της εδώ και χρόνια, που πολλοί από αυτούς ουδεμία σχέση έχουν με τα νοσοκομεία ή με το management. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον κύριε Υπουργέ να δώσετε στην δημοσιότητα και τα βιογραφικά αυτών που διορίσατε και αυτών που αφήσατε απέξω. ΄Ετσι για να δούμε σε τι υπερτερούσαν οι διορισθέντες.
Ρ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...