Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΕ ΕΝΑΝ 34ΧΡΟΝΟ ΝΕΚΡΟ. ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΟ ΘΥΜΑ


fussas1
Πάνω από δέκα άτομα συνεπλάκησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι με πρωταγωνιστές έναν 34χρονο και έναν 45χρονο άνδρα που αρχικά ήρθαν σε
αντιπαράθεση για το ποδόσφαιρο. Η ΕΛ.ΑΣ όμως ερευνά και την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων.
Πως ξεκίνησε η συμπλοκή.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο 34χρονος έφτασε με τη φίλη του και ένα φιλικό του ζευγάρι στην καφετέρια όπου συναντήθηκε με την παρέα του δράστη.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καυγάς για το ποδόσφαιρο, επεκτάθηκε και στα πολιτικά και τότε ο 45χρονος μαχαίρωσε τον 34χρονο στο στήθος.
keratsini1
Το θύμα, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, και πριν υποκύψει στα τραύματά του, πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη.
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και λίγο αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντίποσαν και συνέλαβαν τον δράστη. Κατά την ώρα της σύλληψης, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε πάνω του ένα μαχαίρι.
 Η επίθεση φέρεται να έγινε από ομάδα μαυροντυμένων ακροδεξιών κρανοφόρων, οι οποίοι είχαν εντοπίσει νωρίτερα τον νεαρό και την παρέα του. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού, αφού τον περικύκλωσαν, ένας εξ αυτών του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε θανάσιμα, λένε αυτόπτες μάρτυρες.
Ο νεκρός προέρχεται από εργατική οικογένεια. Τόσο ο πατέρας του, όσο και ο ίδιος είναι μέλη του συνδικάτου μετάλλου. Ο 34χρονος Π. Φύσσας ωστόσο τον τελευταίο καιρό λόγω της ενασχόλησής του με τη μουσική δεν ήταν ενεργό μέλος. Το θύμα ήταν γνωστός ως Killah P και ασχολούνταν με τη ραπ μουσική.
Δείτε τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Facebook.
keratsini2
 Για χτύπημα με πολιτικά κίνητρα κάνουν λόγω τα σωματεία του Πειραιά που μιλούν που αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση:
«Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση ... για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής».
keratsini3
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έβγαλε δελτίο Τύπου για τη δολοφονική επίθεση:
Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο - χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία.
Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.
Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.
Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.
Ο φασισμός θα τσακιστεί.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...