Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ» ΤΟΥ ΠΑΧΤΑ KAI ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΟΤΑΣΗ” ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ


KAMMENOS1
Επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε μέσω του Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος (σιγά μην έχανε) σχολιάζοντας την προτροπή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για λιντσάρισμα
του Δημάρχου Χρήστου Πάχτα. Δείτε το σχόλιο:
tatsopaxt
Την ίδια ώρα διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένου, και το σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας ζήτησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μαδεμλής. Η εισαγγελική παρέμβαση έγινε με αφορμή τη δημοσίευση βίντεο το οποίο δείχνει τον Πάνο Καμμένο να προτρέπει του φίλους του κόμματός του στην ομιλία του στη ΔΕΘ να λιντσάρουν τον Δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα.
Στην εισαγγελική παρέμβαση απαντά ο Πάνος Καμμένος, ενώ αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που καταδίκασε τον πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
«Μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο που πότιζαν τα παιδιά στις Σκουριές και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, μόλις παρέμβει ο εισαγγελέας για το δηλητήριο στα φρούτα, στα λαχανικά και σε όλη τη διατροφική αλυσίδα, για το έγκλημα που έχει συντελεστεί σε όλη την περιοχή, δεν χρειάζεται να παρέμβει για μένα, παραδίδομαι μόνος μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ, «στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη ΝΔ και τους εργολάβους που τους στηρίζουν, αίρει τη διαγραφή Πάχτα», ενώ οι κάτοικοι της Χαλκιδικής, «κατά τη συγκυβέρνηση, μπορούν να συνεχίζουν να πίνουν αρσενικό, για να μη θιχτούν τα συμφέροντα της κομπίνας της εξόρυξης χρυσού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...