Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πατέρας δύο παιδιών και εργάτης στην ιχθυόσκαλα


Πατέρας δύο παιδιών εργάτης στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και οδηγός βυτιοφόρου είναι ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο δράστης της δολοφονίας του 35χρονου Παύλου Φύσσα το βράδυ της Τρίτης στην Αμφιάλη Κερατσινίου. 
Όπως αναφέρεται  ο δράστης της δολοφονίας διέμενε στην οδό Βρυούλων στη Νίκαια είναι πατέρας
δύο παιδιών, ενώ έχει και μια ετεροθαλή αδερφή.
Εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου σε ιχθυοπωλεία συγγενών του ενώ τον τελευταίο καιρό δούλευε και ως οδηγός σε βυτιοφόρο που έκανε διανομές σε τουριστικά νησιά.
Όπως αναφέρεται ο δράστης κατά ορισμένους δεν είχε απασχολήσει ποτέ την ΕΛ.ΑΣ, ενώ κατά κάποιους άλλους είχε και παλαιότερα διαπληκτισμό με τον 35χρονο δολοφονηθέντα.
Αναφορικά με τη σχέση του δράστη του εγκλήματος με το κόμμα  της Χρυσής Αυγής το μόνο που είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο είναι πως το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν στο παρελθόν ούτε και είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα ουδείς ακριβώς γνωρίζει τι ακριβώς δήλωσε στους αστυνομικούς αναφορικά με την ιδεολογική του ταυτότητα παρά το γεγονός ότι αυτό είναι προσωπικό δεδομένο του καθενός.
Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα η σκοπιμότητα των οποίων όμως ελέγχεται ο δράστης δήλωσε πως "επισκεπτόταν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής".
Έτσι σύμφωνα με τους ισχυρούς του κατά συγκεκριμένα δημοσιεύματα –χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ για την κατάθεσή του- «επισκεπτόμουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Δεν ήμουν όμως μέλος της. Όταν βγήκα από την καφετέρια και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, με περικύκλωσαν πολλά άτομα κι έβγαλα το μαχαίρι για να αμυνθώ...».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...