Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Τι δήλωσε o Καμμένος για το "Κοτερο" στη Συνέντευξη τύπου !

PANOS,KAMMENOS,@PANOSKAMMENOS,ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΚΑΜΕΝΟΣ,ΚΟΤΕΡΟ,κότερο,οφ σηορε,off shore
Πάνος Καμμένος

"....θέλω να είμαι ξεκάθαρος, είμαι υποχρεωμένος δημόσια, να απαντήσω και για την λάσπη την οποία δέχτηκα. Είμαι στην διάθεσή σας, δεν είχα απαντήσει μέχρι στιγμής με τα στοιχεία αυτά διότι ήθελα να τα δώσω πρώτα στη Δικαιοσύνη και παράλληλα να καταθέσω μηνύσεις και αγωγές οι οποίες ήδη ....
κατατέθηκαν. Είναι στη διάθεσή σας όλα τα αποδειχτικά στοιχεία, ότι η «αποκάλυψη» της εφημερίδας «Τα Νέα» και του κ. Ψυχάρη προσωπικά σε σχέση με ένα σκάφος αναψυχής του πατέρα μου, ο οποίος είναι ηλικίας 84 χρονών και παρουσιάστηκε ως ο «μεγάλος φοροφυγάς» που έκρυβε offshore εταιρείες για ένα σκάφος αναψυχής του 1993.



Εδώ λοιπόν υπάρχουν οι δηλώσεις, οι αποδείξεις πληρωμής των φόρων που προβλέπει το Ελληνικό Δημόσιο, συγκεκριμένα της απόδοσης έκτακτης εισφοράς που θεσπίστηκε το 2009. Θα ήθελα να θυμίσω ότι ήμουν εγώ ο υπουργός που θέσπισε για πρώτη φορά τη φορολογία των σκαφών αναψυχής υπό ξένη σημαία, τα οποία δεν φορολογούντο. Εδώ υπάρχει το τιμολόγιο πληρωμής του ΦΠΑ του συγκεκριμένου σκάφους αναψυχής, όπως επίσης και οι επίσημες δηλώσεις που η οικογένειά μου, ο πατέρας μου συγκεκριμένα, είχε κάνει προς το υπουργείο Οικονομικών αναφέροντας και την ιδιοκτησία μετά το 2009 που παρελήφθησαν οι μετοχές από την τράπεζα του δανείου, αλλά και πριν από το 2009, από το 1997 και μετά, με τον αριθμό του φορολογικού του μητρώου και την αναφορά του στη Δ.Ο.Υ. Καλλιθέας.

Αυτά, διότι είμαι υποχρεωμένος να ξεκαθαρίσω και τα θέματα που προκύπτουν από τη λάσπη που πετάγεται κατά του προσώπου μου. Είναι υποχρέωση του δημοσίου προσώπου να δίνει στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία στέλνουν τους συκοφάντες στη Δικαιοσύνη αλλά και δείχνουν ότι η προσπάθεια της συγκυβέρνησης είναι να σπιλώσει πολιτικούς αντιπάλους.

Έτσι έγινε με τον κ. Λιάτσο, ο οποίος κατά την προεκλογική περίοδο έβγαζε δημοσιεύματα στην «Παρασκευή και 13» και ζήτησε συγγνώμη, ανακαλώντας όλα αυτά που είχε γράψει, έχοντας πετάξει βέβαια τη λάσπη κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και βεβαίως κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη που για τα ίδια δημοσιεύματα για τα οποία σήμερα αναφέρεται, έχει καταδικαστεί τελεσίδικα σε δεύτερο βαθμό για 300.000 ευρώ, χρήματα τα οποία ποτέ δεν έλαβα, διότι δεν θεώρησα ότι θα πρέπει, αφού δικαιώθηκα στο Δικαστήριο, να ενεργοποιήσω τον τυποκτόνο νόμο.

Φαίνεται όμως ότι ήταν λάθος η επιλογή μου αυτή. Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να κάνω πίσω σε καμία αγωγή. Θα πληρώσουν και τα χρήματα αυτά θα πηγαίνουν προς τις οικογένειες εκείνων που έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία λόγω της πολιτικής συγκυβέρνησης και της υποστήριξης από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι για πρώτη φορά θα δοθούν στη δημοσιότητα και στη διάθεσή σας τα εταιρικά των ελβετικών εταιρειών του κ. Αντρίκου Παπανδρέου όπου μέσα φαίνεται ξεκάθαρα ότι συμμετέχουν πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον επιχειρηματία Τζωρτζ Σόρος, μάλλον στον κερδοσκόπο Τζωρτζ Σόρος, όπως επίσης και πρόσωπα τα οποία συνδέονται με φίλους της οικογένειας Παπανδρέου όπως ο κ. Μαργέλλος και αναφέρομαι συγκεκριμένα στον πρώην πρωθυπουργό της Κόστα Ρίκα τον JoseMariaFigueres.

Έχω ακόμα στη διάθεσή σας τα εταιρικά των ελβετικών εταιρειών, τα οποία θα σας δοθούν που φαίνεται ότι συγκατοικούν στις εταιρίες της Ελβετίας ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου, η σύζυγός του και η κ. Βάτσικα σύζυγος του κ. Γριβέα.

Σε μια ώρα όπως σας είπα, θα ζητήσω το άνοιγμα των λογαριασμών του κ. Αντρίκου Παπανδρέου, της κ. Βάτσικα και των εμπλεκομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που θα οδηγήσει ουσιαστικά στην αποκάλυψη για το ποιοι ήταν πίσω από το σκάνδαλο και των CDS, δηλαδή των ασφαλίστρων κινδύνου που πουλήθηκαν και που ουσιαστικά έδωσαν στους κερδοσκόπους τη δυνατότητα να κερδίσουν εις βάρος της πτώχευσης της Ελλάδας και των Ελλήνων. ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...