Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Απεργιακό μπλακ άουτ στην Αθήνα -Στους δρόμους για τις απολύσεις στο Δημόσιο



ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία και τα μέλη τους συγκεντρόθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος για να πραγματοποιήσουν πορεία προς της Βουλή ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις από τα συνδικάτα κλιμακώνονται ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που
έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση αναμένεται να ψηφιστεί το βράδυ της Τετάρτης και περιλαμβάνει για πρώτη φορά απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει 24ωρη γενική απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00, στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία και ολονυκτία στο Σύνταγμα, με τη συμμετοχή των εργαζομένων στους Δήμους και της ΟΛΜΕ.
Λουκέτο στους Δήμους -Μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και όλες οι υπηρεσίες των Δήμων θα παραμείνουν κλειστές, ακόμη και οι κοινωνικές δομές, που πάντα εξαιρούνταν τις υπόλοιπες ημέρες των κινητοποιήσεων. Μάλιστα τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ όπως συνηθίζουν τις τελευταίες ημέρες έφτασαν στα σημεία συγκέντρωσης πραγματοποιώντας μηχανοκίνητη πορεία.
Και η ΟΛΜΕ στους δρόμους
Στην 24ωρη απεργία θα συμμετάσχουν και η ΟΛΜΕ, που χαρακτηρίζει το πολυνομοσχέδιο «’φονιά’ που θα επικυρώνει τη συμφωνία κυβέρνησης και Τροϊκανών για τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις μαζί με άλλα βάρβαρα μέτρα στο πλαίσιο των Μνημονίων».
Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς
Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό στο Λεκανοπέδιο την Τρίτη καθώς οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ θα συμμετέχουν στην απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...