Ο Αμπντουλά Σινάν, θείος του νεκρού δραπέτη Εντισον Λίκα και αδερφός του θείου του θανόντος και επίσης νεκρού Φλαμούρ Λίκα, την ημέρα της κηδείας των δύο Αλβανών κακοποιών, υποστήριξε ….

στην αλβανική εφημερίδα Gazeta Shqiptare, πως στο Shullaz της Αλβανίας πριν από περίπου έναν
μήνα ο ανιψιός του, ο Μάριον Κόλα και μερικοί άλλοι δραπέτες είχαν έρθει στο σπίτι του, ενώ μάλιστα ήθελαν να πάνε στο Κόσοβο αλλά εν τέλει επέστρεψαν στην Ελλάδα.
Οι δηλώσεις του Σινάν είναι αποκαλυπτικές: «Ξέρω μόνο τρία παιδιά, τα τέσσερα άλλα παιδιά δεν τα ξέρω. Στο σπίτι μου, στο Shullaz, έχει έρθει ο Kola και οι υπόλοιποι, και τους έχω φιλοξενήσει ως φίλους του ανιψιού μου. Αυτοί ξεκίνησαν μαζί πριν ένα μήνα για την Ελλάδα.Θέλω να ξέρετε ότι οι κατηγορίες για τον ανιψιό μου και τους φίλους του, σχετικά με τις δυο δολοφονίες και την κλοπή χρημάτων από την τράπεζα στη Λάρισα, δεν είναι αλήθεια, μιας και εκείνες τις μέρες ο ανιψιός μου με τους φίλους του ήταν εδώ», αναφέρει συγκεκριμένα στην Αλβανική εφημερίδα.
Στη συνέχεια, αναφέρεται και στη σχέση του διαβόητου κακοποιού Αλκέτ Ριζάι με τους Αλβανούς κακοποιούς, υποστηρίζοντας πως «ο ανιψιός μου (ο Εντισον Λίκα) και ο Αλκέτ Ριζάι, ήταν γνώριμοι χρόνια, λόγω της παρουσίας τους στις Ελληνικές φυλακές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προσπάθησαν να τον απελευθερώσουν από τη φυλακή,όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα».