Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Η ΕΣΗΕΑ πάει να κλείσει εφημερίδες

Συνδικαλιστικά παιχνίδια λίγες μέρες πριν τις εκλογές στην Ένωση Συντακτών

 

Στο ίδιο ολίσθημα για το οποίο κατηγορεί την κυβέρνηση ότι διέπραξε με το κλείσιμο της ΕΡΤ πέφτει η συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων και των υπολοίπων ενώσεων του Τύπου και των Μέσων Ενημέρωσης.
Με την απόφαση να συνεχίσουν την απεργία στα ηλεκτρονικά και έντυπα, δημόσια αλλά και ιδιωτικά ΜΜΕ μέχρι το πρωί της Τρίτης οι συνδικαλιστές ρίχνουν «μαύρο» στην ενημέρωση.

Κι ενώ θέλουν να διαμαρτυρηθούν για «σκοταδιστικές» κυβερνητικές αποφάσεις αποφασίζοντας απεργία μέχρι την επόμενη Τρίτη προκαλούν «μπλακ άουτ» στην ενημέρωση των πολιτών. Στην απόφαση αυτή του Διασωματειακού Συμβουλίου των συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ συμφώνησε και το ΔΣ της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, παρά το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι που είναι μέλη της την ίδια στιγμή που συμπαρίστανται και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζομένους στην ΕΡΤ είναι αντίθετοι με απεργιακές κινητοποιήσεις που εμποδίζουν την κυκλοφορία των εφημερίδων.

Η απόφαση για απεργία που θα πλήξει και τα κυριακάτικα φύλλα, τα οποία για πρώτη φορά στην ιστορία κινδυνεύουν να μην κυκλοφορήσουν, ελήφθη μόλις πέντε μέρες πριν τις επικείμενες εκλογές στην ΕΣΗΕΑ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Το γεγονός αυτό αποκαλύπτει ότι για κάποιους συνδικαλιστές τα παιχνίδια για την επανεκλογή τους είναι ισχυρότερα από την ελεύθερη κυκλοφορία των εφημερίδων ή την απρόσκοπτη μετάδοση του προγράμματος των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών και τελικώς έρχονται να πλήξουν αυτό ακριβώς που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται.

Οι αποφάσεις των συνδικαλιστών δημοσιογράφων μοιάζουν ακόμη πιο περίεργες από την στιγμή που αποφασίζουν να λογοκρίνουν την ελεύθερη δημοσιογραφία και με το ίδιο ακριβώς «ιδιαίτερο» σκεπτικό τους επιτρέπουν την κυκλοφορία μόνο σε όσες εφημερίδες είναι κομματικά μέσα ενημέρωσης ή ταυτίζονται με τις απόψεις τους!

Με την λογική αυτή, σε μια εποχή που γίνεται τόσος λόγος για τον ρατσισμό, την ιδεολογία του μίσους και την ανοχή στη διαφορετική άποψη, δίνουν «συγχωροχάρτι» σε όσους είναι φίλα προσκείμενοι και ακολουθούν τυφλά τις απόψεις τους ενώ επιβάλλουν το «μαύρο» σε όσους δεν ταυτίζονται απολύτως με τις απόψεις τους.

Τα παιχνίδια αυτά των συνδικαλιστών που αδιαφορούν αν θέτουν σε κίνδυνο χιλιάδες θέσεις εργασίας επιχειρηματολογώντας ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να διασώσουν τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, και μάλιστα μόλις λίγες μέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην ΕΣΗΕΑ απλώς αποκαλύπτουν την αντίληψη των εμπνευστών τους για τη δημοκρατία, την ελευθεροτυπία, την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την απρόσκοπτη κυκλοφορία των εφημερίδων.

Και μοιάζει τουλάχιστον κωμικοτραγικό, αν δεν εκφράζει τον παραλογισμό της συνδικαλιστικής ηγεσίας, αυτό που αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών: «Η ελευθερία του Τύπου και η δημοκρατία δε φιμώνονται».
Κι όμως. Αυτό είναι που καταφέρνουν με τα παιχνίδια τους στην ΕΣΗΕΑ και τις άλλες συνδικαλιστικές ενώσεις. Οδηγούν εφημερίδες -κυρίως αυτές που είναι ανεξάρτητες και εξαρτώνται μόνο από την κυκλοφοριακές τους επιδόσεις όπως το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ- και άλλα μέσα ενημέρωσης σε οικονομική ασφυξία, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει η απόφασή τους για «τυφλή» απεργία μέχρι το πρωί της Τρίτης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποστάσεις από το «μαύρο» στην ενημέρωση

Προβληματισμό αλλά και κάποια δυσφορία, προκαλούν ακόμη και στα κόμματα της αριστεράς όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, οι συνεχιζόμενες απεργίες στα μέσα ενημέρωσης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κύκλοι της Κουμουνδούρου τηρούν αποστάσεις από την τακτική αυτή των συνδικαλιστικών σωματείων, καθώς εκτιμάται ότι η έλλειψη ενημέρωσης, δεν διευκολύνει στην προβολή και την ενίσχυση των λαϊκών κινητοποιήσεων, ούτε βοηθά την κοινή γνώμη να διαμορφώσει άποψη για τις αντιδημοκρατικές, όπως λένε, ενέργειες της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν, με εύσχημο τρόπο, να διαμηνύσουν στις συνδικαλιστικές ηγεσίες του Τύπου ότι τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να είναι ανοιχτά και να λειτουργούν – όπως ακριβώς είναι και το κεντρικό αίτημα για την ΕΡΤ. Τήρησαν δε αποστάσεις από ακραία συγκρουσιακές λογικές, που εξετάστηκαν σε συνελεύσεις και συνεδριάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων. Δεν κατάφεραν όμως ούτε έτσι να πείσουν για την αναγκαιότητα, ειδικά, της κυκλοφορίας των εφημερίδων και ακόμη ειδικότερα των κυριακάτικων, που έχουν και τη μεγαλύτερη κυκλοφορία.

Στην Κουμουνδούρου και όχι μόνο, καθώς ανάλογους προβληματισμούς εντοπίζει κανείς και σε άλλα κομματικά επιτελεία, υπάρχει πλέον η αίσθηση ότι ορισμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες στο χώρο του Τύπου αυτονομούνται σε βαθμό, που απομακρύνονται από το κοινό αίσθημα και τις ανάγκες του μέσου πολίτη. Υπό αυτή την έννοια εκφράζονται φόβοι ότι οι ανεξέλεγκτες κινητοποιήσεις, μπορεί να επιφέρουν βαριά πλήγματα στη βιωσιμότητα πολλών μέσω ενημέρωσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους, αλλά και να απαξιώσουν το αγαθό της ενημέρωσης, ακριβώς την ώρα, που η μεγάλη μάχη για την ΕΡΤ έχει ως ένα από τα κεντρικά της διακυβεύματα την προστασία αυτού του αγαθού!

Εργαζόμενοι στο ΘΕΜΑ: Να ανοίξει η ΕΡΤ - Όχι στην άστοχη απεργία
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Διασωματειακού Συμβουλίου των συνεργαζόμενων ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, για συνέχιση της απεργίας έως την Τρίτη, εργαζόμενοι στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", εξέδωσαν το ακόλουθο Ψήφισμα - Έκκληση:

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζομένους της ΕΡΤ και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα τους. Προς τούτο άλλωστε, το πρόγραμμα της ΕΡΤ μεταδίδεται και θα συνεχίσει να μεταδίδεται από την ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος.

Είμαστε υπέρ της απρόσκοπτης λειτουργίας όλων των μέσων ενημέρωσης και γι’ αυτό αντίθετοι με το λουκέτο στην ΕΡΤ, που πλήττει την ενημέρωση και τον πολιτισμό και οδηγεί στην ανεργία μεγάλο αριθμό συναδέλφων μας. Ζητούμε να ανακληθεί αμέσως η απαράδεκτη κυβερνητική απόφαση.

Πιστεύουμε βαθιά ότι είναι προς όφελος όλων των πολιτών - και φυσικά και των δοκιμαζόμενων συναδέλφων της ΕΡΤ - να μην εμποδιστεί, με άστοχες και ζημιογόνες εν τέλει για τον κλάδο, απεργιακές κινητοποιήσεις, η απρόσκοπτη κυκλοφορία όλων των εφημερίδων, ημερήσιων, σαββατιάτικων και κυριακάτικων.

Εκτιμούμε ότι την κρίσιμη αυτή περίοδο για τη χώρα μας και τον Τύπο, ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη την ενημέρωση και ως εκ τούτου οι όποιες κινητοποιήσεις δεν πρέπει να στερούν την κοινή γνώμη από το αγαθό της πληροφόρησης.

Ζητάμε από την Ένωση Συντακτών να λάβει υπόψη τις θέσεις αυτές, έτσι ώστε να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό για όλα όσα συμβαίνουν».

Θέμος Αναστασιάδης: Έγκλημα εναντίον της ελεύθερης ενημέρωσης η γενική απεργία
Σε τηλεφωνική παρέμβασή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM ο Θέμος Αναστασιάδης επισήμανε ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν υπακούει σε καμία λογική, αναρωτήθηκε ποιους εξυπηρετεί η γενική απεργία πλην των «νταβατζήδων» και κάλεσε την Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών να επανεξετάσει την απόφαση συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι την Τρίτη.

Διαβάστε το σχόλιο του Θέμου Αναστασιάδη.
«Για την απεργία της ΕΣΗΕΑ πρέπει να το ξανασκεφτούν γιατί ξέρω τέσσερις- πέντε εφημερίδες που εάν δεν βγουν την Κυριακή θα κλείσουν μέσα σε 15 ημέρες. Και αυτές οι εφημερίδες είναι οι εφημερίδες των δημοσιογράφων.
Τι εξυπηρετεί λοιπόν αυτό;

Υποθέτω λοιπόν ότι εξυπηρετεί εκ των πραγμάτων τους μόνους που έχουν δύναμη βρέξει- χιονίσει να μείνουν, τους νταβατζήδες -έτσι τους αποκαλώ εγώ. Μόνο όσοι κάνουν απεργία αυτή τη στιγμή στις εφημερίδες εξυπηρετούν τους νταβατζήδες σε δύο μέτωπα. Τους έχουν εξυπηρετήσει ήδη με το κλείσιμο της ΕΡΤ, όποιο μερίδιο έχει η ΕΡΤ τηλεθέασης και όση διαφήμιση έχει μέχρι να ανοίξει θα πάει στα ιδιωτικά όταν ξανανοίξει.

Τώρα τους εξυπηρετούν και στις εφημερίδες. Ούτε σχέδιο να ήταν. Ούτε συντονισμένο. Οι άνθρωποι που είναι και επικαλούνται την προοδευτική τους σκέψη και την αριστερή αντίληψη και τη διαλλεκτική. Είναι αυτοί που πρέπει να βλέπουν τι αποτέλεσμα έχουν με τις αποφάσεις που παίρνουν. Δηλαδή θα μείνουν άνεργοι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, θα κλείσουν οι εφημερίδες και θα έρθουν οι δύο μεγαλοκαρχαρίες, οι οποίοι συνεχίζουν να παίρνουν δάνεια, να παίρνουν έργα και θα «ψωνίσουν» πάμφθηνα τα πάντα. Είναι ένα έγκλημα που συντελείται εναντίον της ελεύθερης ενημέρωσης γιατί θα καταστραφούμε. Δεν θα έχουμε λεφτά να πληρώσουμε και επειδή οι τράπεζες δεν είναι ανοιχτές για μας τελικά θα κλείσουμε...

Μέσα στην ΕΣΗΕΑ αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός αλλά επικράτησαν τα ακραία στοιχεία και μάλιστα κάποιοι που δεν έχουν σχέση με το χώρο. Έχουμε τρελαθεί τελείως.

Περιμένω την απόφαση για την προσφυγή αλλά προσδοκώ την απόφαση της ΕΣΗΕΑ. Αν δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι δεν θα υπάρχει ΕΣΗΕΑ!

Είναι μια κρίσιμη στιγμή.

Η μεγαλύτερη αβάντα για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ είναι ότι τους υποστήριξαν τα ΜΜΕ και ήρθε το CNN και το BBC και τους έκανε εκπομπή. Άρα είναι αυτοπόδεικτο ότι μόνο τα ανοιχτά μέσα ενημέρωσης μπορούν να βοηθήσουν την ΕΡΤ.

Δεν υπακούει σε καμία λογική το κλείσιμο.

Δεν αποδίδω στους ανθρώπους της ΕΣΗΕΑ σκοπιμότητα επειδή έχουν εκλογές. Δεν το αποδίδω γιατί τι θα γίνει, οι 5 χιλιάδες δημοσιογράφοι που τώρα καταστρέφοναι στις εφημερίδες και οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν πήγαιναν να ψηφίσουν εκεί μέσα δεν είχε νόημα. Θα κατέβουν και θα τους μαυρίσουν, δεν θα τους ξαναψηφίσουν. Ειναι μια παράνοια. Πρέπει όλοι να συγκρατηθούμε.

Η Ελλάδα ειναι στην τελευταία της ευκαιρία να σωθεί.
Είναι όλα τόσο μπάχαλο έξω που ακόμα και εγώ που έχω το «ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ» λέω να επικρατήσει λογική...».


Αντιδράσεις δημοσιογράφων
Ο διευθυντής της εφημερίδας «Έθνος» Θανάσης Τσεκούρας, σε συνέντευξή του στον Real FM χαρακτήρισε «λάθος το κλείσιμο της ΕΡΤ, σωστή η απόφαση της κυβέρνησης, λάθος ο τρόπος».
Κατά την άποψη του διευθυντή του Έθνους «το μαύρο είναι κίνηση αυταρχισμού εξ ού και οι αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης».
Σχολιάζοντας την απόφαση των συνδικαλιστών για γενική απεργία σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης μέχρι την Τρίτη ο κ. Τσεκούρας είπε ότι η απόφαση της ΕΣΗΕΑ είναι απαράδεκτη και πρόσθεσε: «Με το γενικό μπλακάουτ στα μέσα ενημέρωσης δεν περνάνε αυτά που θέλουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Η απόφαση βρίσκεται στη σφαίρα του παραλογισμού».

«Σκοπός είναι να λογοκρίνουν την ελεύθερη δημοσιογραφία, σα δε ντρεπόμαστε λιγάκι», πρόσθεσε επικρίνοντας την απόφαση των συνδικαλιστών ότι λόγο έχουν μόνο τα τα κομματικά μέσα ενημέρωσης.

Από την πλευρά του, ο εκδότης της εφημερίδα «το Ποντίκι» Αντώνης Δελατόλας χαρακτήρισε «λάθος του Σαμαρά την απόφαση για κλείσιμο της ΕΡΤ».

«Δεν μπορείς να κλείσεις την ΕΡΤ για τρεις μήνες και μετά να την αλλάξεις», είπε ο κ. Δελατόλας και υπογράμμισε ότι «η απεργία ειναι δίκοπο μαχαίρι. Η πληροφόρηση είναι ένα αγαθό που πρέπει να το κρατήσουμε».


Ενωμένοι δημοσιογράφοι: Όχι μαύρο στην ενημέρωση
Οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» τοποθετούνται για τις εξελίξεις μέσω σχετικής  ανακοίνωσης, στην οποία καταδικάζεται απερίφραστα το κλείσιμο της ΕΡΤ με τη μέθοδο του «ξαφνικού θανάτου», στέλνοντας στην ανεργία 2600 δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους.

«Απαιτούμε να ανοίξει η ΕΡΤ, ΤΩΡΑ!», σχολιάζουν.

Μιλώντας για «φίμωση όλου του ελληνικού Τύπου» τάσσονται κατά της απεργίας στα ΜΜΕ και λένε όχι σε «πρακτικές αυτοχειρίας».

«Λέμε ΟΧΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Απαιτούμε να ανοίξει άμεσα μια χαραμάδα ενημέρωσης, για να ακουστεί η φωνή των απολυμένων της ΕΡΤ».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Μετά την πρωτοφανή για τον πολιτισμένο κόσμο κίνηση της κυβέρνησης να κλείσει αιφνιδιαστικά τη Δημόσια Τηλεόραση, όλοι οι υποψήφιοι της παράταξης “Ενωμένοι Δημοσιογράφοι”, συγκεντρωθήκαμε και τοποθετηθήκαμε για τις τελευταίες εξελίξεις. Αφού ανταλλάξαμε απόψεις για τα όσα συμβαίνουν , από κοινού καταλήξαμε :

Οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» δημιουργήθηκαν για να στηρίξουν αποκλειστικά και μόνο τις θέσεις και τα συμφέροντα των εργαζόμενων δημοσιογράφων και όχι τα παιχνίδια του συνδικαλιστικού «ιερατείου», ούτε τις αψυχολόγητες πολιτικές φίμωσης της ενημέρωσης από οποιαδήποτε κυβέρνηση. Για το λόγο αυτό καταδικάζουμε απερίφραστα το κλείσιμο της ΕΡΤ με τη μέθοδο του «ξαφνικού θανάτου», στέλνοντας στην ανεργία 2600 δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους. Ήταν ένα ακόμη τραγικό πλήγμα για το χώρο μας, μετά τα λουκέτα στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, την Απογευματινή , την Ελευθεροτυπία, το Derby, την Σπορ Time, τον Planet , τον Φίλαθλο, τον Αδέσμευτο Τύπο, την Ισοτιμία, τη Χώρα, τις Έξι Μέρες, το Σκορ live, την FinancialBox . Κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος σε αυτή την πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης του Τύπου. Δυστυχώς οι πρόσφατες εξελίξεις οδήγησαν την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, σε αυτή τη θλιβερή πρωτοπορία: Να είναι μια χώρα χωρίς δημοσιογραφική φωνή, χωρίς ελεύθερη ενημέρωση. Η αναστολή της λειτουργίας της ΕΡΤ δείχνει με τον χειρότερο τρόπο την αδυναμία της Πολιτείας να προσφέρει στους 'Έλληνες πολίτες μια σύγχρονη άποψη για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Απαιτούμε να ανοίξει η ΕΡΤ, ΤΩΡΑ!

Την ίδια ώρα, είμαστε αυτόπτες μάρτυρες σε ένα θέατρο παραλόγου με πρωταγωνιστές τους γνωστούς εκπροσώπους της συνδικαλιστικής νομενκλατούρας , που επιλέγουν την καθολική και επ’ αόριστον φίμωση όλου του ελληνικού Τύπου. Σε μία στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα αναμένει με αγωνία τις εξελίξεις, κάποιοι αποφασίζουν να ρίξουν «μαύρο» στα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και να εξαφανίσουν τις Εφημερίδες από τα περίπτερα για να μην μπορούν οι πολίτες να παρακολουθούν τα όσα διαδραματίζονται. Κάποιοι ρίχνουν τους πολίτες στο σκοτάδι της άγνοιας. Ευτυχώς τουλάχιστον που υπάρχει το διαδίκτυο και μεταδίδει σε όλη την Ελλάδα τη φωνή της ΕΡΤ, την οποία κρατούν ζωντανή οι εργαζόμενοι, τον αγώνα των οποίων χαιρετίζουμε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους. Επισημαίνουμε, πως σε καμία άλλη χώρα, όταν διακυβεύονται θέματα δημοκρατίας, η ενημέρωση δεν φιμώνεται.

Το πιο τραγικό είναι πως κάποιοι κατ’ επάγγελμα συνδικαλιστές κωφεύουν στις φωνές των εργαζόμενων δημοσιογράφων, στοχεύοντας με τις τακτικές τους αποκλειστικά και μόνο στην επιβολή των θέσεων τους. Επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τους αφήσουμε να διαλύσουν ολόκληρο τον κλάδο, ούτε να κρατήσουν στο σκοτάδι τη χώρα.

Λέμε ΟΧΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! Απαιτούμε να ανοίξει άμεσα μια χαραμάδα ενημέρωσης, για να ακουστεί η φωνή των απολυμένων της ΕΡΤ , για να ακουστεί η διεθνής κατακραυγή ενάντια στην πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης. Λέμε ΝΑΙ στις κινητοποιήσεις , ΟΧΙ όμως σε πρακτικές αυτοχειρίας που εξυπηρετούν τα συμφέροντα όσων θέλουν το λαό «κοιμισμένο» και αμέτοχο στις εξελίξεις.

Με ποιο δικαίωμα αποφάσισαν κάποιοι να στερήσουν από τον ελληνικό λαό την εικόνα της ευθείας αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πρακτικής από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, τον Υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς , την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τον πρόεδρο της E.B.U. ;

Με ποιο δικαίωμα φιμώθηκαν οι φωνές συμπαράστασης στους εργαζομένους της ΕΡΤ από όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ στην Ευρώπη;

Γιατί δεν έφθασε στον ελληνικό λαό η θύελλα αντιδράσεων και τα επικριτικά σχόλια για την απόφαση της κυβέρνησης να ρίξει μαύρο στη Δημόσια Τηλεόραση από τις Διεθνείς Ενώσεις Δημοσιογράφων;

Ζητούμε επίσης εξηγήσεις από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα για τη διαδικασία με την οποία πουλήθηκε η άδεια αναμετάδοσης του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός σε ιδιωτικό κανάλι, τα δικαιώματα του οποίου είχε εξασφαλίσει η ΕΡΤ και είχε ήδη πληρώσει ο Ελληνικός λαός. Γιατί όταν επικαλείσαι τη διαφάνεια, θα πρέπει να την αποδεικνύεις και στην πράξη».
 protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...