Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η απάντηση του Τράγκα


Η απάντηση του Τράγκα


Στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την εκπομπή του το βράδυ της Κυριακής στο ΣΚΑΪ, στην οποία ήταν προσκεκλημένοι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, απάντησε ο Γιώργος Τράγκας.
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο θέμα, στην εκπομπή του στο Kοntra Channel , τονίζοντας μεταξύ
άλλων ότι "η άγνοια και το να καλύπτεις πράγματα, σκοτώνει".
Απαντώντας στους επικριτές του, ο Γιώργος Τράγκας είπε χαρακτηριστικά ότι "και ο Στάλιν αν ζούσε θα του έπαιρνα συνέντευξη".
Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο, δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν μεταξύ των κομμάτων που εξέδωσε ανακοίνωση για την επίμαχη εκπομπή, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος ήταν ο μόνος άνθρωπος που είπε δημόσια ότι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση με την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.


Οι εργαζόμενοι της Καθημερινής για την εκπομπή του Τράγκα

Εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Καθημερινή» έδωσαν στην δημοσιότητα ανακοίνωση σχετικά με την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Εμείς οι εργαζόμενοι της Καθημερινής αποδοκιμάζουμε έντονα την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» του Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκαι» της 7ης Απριλίου 2013, στην οποία είχαν προσκληθεί τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δεν μας αφορούν ούτε οι λόγοι, ούτε τα κίνητρα που ο εν λόγω «συνάδελφος» αποφάσισε να δώσει βήμα και μάλιστα χωρίς αντίλογο σε τέσσερις φιλοναζιστές, νοσταλγούς του Χίτλερ, για να εκθέσουν τις επικίνδυνες για την δημοκρατία απόψεις τους. Επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι από ανάλογες πρακτικές μας χωρίζει άβυσσος στον τρόπο που δημοσιογραφικά σκεφτόμαστε και λειτουργούμε.
Η συγκεκριμένη εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής, με τον ιδιαίτερα απροκάλυπτο χαρακτήρα της, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς ανάλογα φαινόμενα έχουν εμφανιστεί σε πολλά ΜΜΕ. Απαιτείται η ευαισθητοποίηση, συζήτηση και ενεργοποίηση όλου του δημοσιογραφικού κόσμου για την αντιμετώπιση του επικίνδυνου αυτού φαινομένου».
 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...