Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Πατριωτικό Μέτωπο : Μολόγατα τα oμόλογα τ’ αλόγατα…



Σαν να μην μας έφταναν ο ΓΑΠ, ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, η ΤΡΟΙΚΑ, το ΔΝΤ, οι διεθνείς τοκογλύφοι, η Νέα Τάξη, οι κομμουνιστές, οι ροζουλί αριστεροί, οι νεοναζί, οι περιφερόμενοι καταθλιπτικοί «αντιμνημονιακοί», οι βαλτοί κλώνοι του ΠΑΜ (ΠΑΠΑΜ, ΠΙΠΑΜ, ΣΕΠΑΜ, ΛΕΠΑΜ κλπ γελοιότητες), μας προέκυψαν και τα «ομόλογα που θα σώσουν την Ελλάδα».
Αετονύχηδες των πλαστών ομόλογων, επιχείρησαν να εξαπατήσουν και το Πατριωτικό Μέτωπο, «πασάροντας»
μας δύο «αξιόγραφα», αυτού του τύπου.
Ένα των ΗΠΑ, του 1942, συνολικής αξίας 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ένα της Ουγγαρίας του 1924, συνολικής αξίας, 9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με αντίκρισμα μάλιστα σε… ράβδους χρυσού.
Φυσικά οι ειδικοί μας περί το «φώτοσοπ», αμέσως αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για «μοντάζ» και «ρετουσάρισμα» αυθεντικών ομόλογων, τα οποία ήταν απλώς τυπωμένα με ειδικό εκτυπωτή, σε ακριβό χαρτί.
Τα «ομόλογα» πήγαν στον κάλαθο των σκουπιδιών αφού τα «σκανάραμε» και τα δίνουμε στη δημοσιότητα, για να δει ο ελληνικός Λαός, πόσο χοντροκομμένη είναι η «πονηριά» των αετονύχηδων. Η οποία βασίζεται στην απλή αλλά αποτελεσματική λογική του Paul Joseph Goebbels, του υπεύθυνου προπαγάνδας του 3ου Ράϊχ, ο οποίος είχε πει το περίφημο: Όσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα, τόσο ευκολότερα γίνεται πιστευτό από τις μάζες.
Προσοχή λοιπόν Έλληνες. Ξεχάστε τους μεσσίες και τους σωτήρες. Αν τελικά σωθούμε, θα σωθούμε μόνο αν κάνουμε αυτό που κάναμε ως Λαός, όποτε ο τόπος βρέθηκε σε αδιέξοδα, όπως αυτό που βιώνουμε: Παίρνοντας την υπόθεσή μας στα χέρια μας, όπως έκαναν πρόσφατα οι Ισλανδοί και φυσικά με παράδειγμα τελευταίο και τους Βούλγαρους, οι οποίοι έριξαν σε μερικές μέρες την κυβέρνησή τους.
Ας αφήσουμε λοιπόν τους αετονύχηδες και τα «ομόλογά» τους, στη σκωπτική και σαρκαστική διάθεση των νεολαίων του ΠΑΜ (οι οποίοι έφτιαξαν σχετικό βίντεο) και ας συσπειρωθούμε στο Μέτωπο Άμεσης Δημοκρατίας, που προτείνει με το νέο Σύνταγμά του, το Πατριωτικό Μέτωπο: Πέρασμα όλων των εξουσιών στον Λαό.




Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...