Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Καμμένος: Ο κ. Σαμαράς εξελέγη με άλλη λαϊκή εντολή και αυτή τη στιγμή άλλη υπηρετεί



Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε μέσα από τον Αlpha 989 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
Όπως είπε, «ο κ. Σαμαράς εξελέγη με άλλη λαϊκή εντολή και αυτή τη στιγμή άλλη υπηρετεί, λέγοντας ψέματα στον ελληνικό λαό προεκλογικά και για το αγροτικό ζήτημα. Ο Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός εκείνος ο οποίος έχει πει ψέματα, μέσα στη Βουλή, στον ελληνικό λαό. Εγώ χθες του
ανέγνωσα αυτά που έλεγε για θέματα αγροτικής ανάπτυξης δεν αντέχει όμως να ακούσει τα προεκλογικά μέτρα που έλεγε».
«Στην αγροτική πολιτική είμαι με τους αγρότες και τους ψαράδες», πρόσθεσε ο κύριος Καμμένος ενώ υποστήριξε ότι «ο Τσίπρας χτες έκανε αναφορές στα αγροτικά προβλήματα αλλά παρασύρθηκε από τον πρωθυπουργό και έλεγε άλλα αντί άλλων».
Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «πάει να πουλήσει το όνομα “βόρεια Μακεδονία” στα Σκόπια , δεν τολμά να έρθει στο κοινοβούλιο» και «σαν λαγός δεν έρχεται να απαντήσει στο θέμα με την ονομασία των Σκοπίων».
Για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σχολίασε πως «ο καθένας ας κάνει τη ζωή του, εμείς δεν συμφωνούμε να υιοθετούν παιδιά με τη σφραγίδα του κράτους» και τόνισε ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε αρκετές διαφορές, σε θέματα Μακεδονίας-Θράκης, σε ελληνοτουρκικά, σε θέματα φορολόγησης».
«Εμείς πιστεύουμε ότι αυτά που θα γίνουν στις εκλογές θα είναι αντίστοιχα με αυτά που έγιναν στην Ιταλία, ο νότος της Ευρώπης ξεσηκώνεται. Από εκεί και πέρα θα δούμε τί συνεργασίες μπορούν να γίνουν», κατέληξε ο κος Καμμένος, με αφορμή τις ιταλικές εκλογές.
Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...