Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Θανατική ποινή και για τους ''τρομοκράτες'' θέλει ο Βορίδης!!!


20130126-215024.jpg

Υπέρ της θανατικής ποινής δηλώνει ακόμη μια φορά ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.
«Είναι μια πια θεωρητική άποψη, η Ευρώπη έχει πάρει θέση σε αυτό επομένως νομίζω ότι είναι ένα ζήτημα που πολιτικά δεν τίθεται. Έχει μία πάρα πολύ μεγάλη δύναμη αποτροπής για ειδεχθή εγκλήματα», ανέφερε ο κ. Βορίδης, δίνοντας παραδείγματα στα οποία θα μπορούσε να εξετάσει κανείς την επιβολή της θανατικής ποινής.
Ανέφερε επίσης το παράδειγμα του Νορβηγού μακελάρη, ενώ είπε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην τρομοκρατία.
«Δεν θα το συνέδεα όμως με την έννοια της συμμετοχής σε μία τρομοκρατική οργάνωση όσο με την έννοια της πράξης», 
«Όταν έχουμε δολοφονίες ανθρώπων αθώων με τόσο ειδεχθή τρόπο εκεί θα μπορούσε να δει κανείς και αυτή την ποινή», κατέληξε.
σχόλιο: Δεν υπάρχει πιο υποκειμενική κατηγορία από αυτή της τρομοκρατίας! Τι πάει να πει τρομοκρατία;;; Τρομοκρατία απέναντι σε ποιόν;;; Στη φασιστική ηγεσία που μας κυβερνάει και που εξαπλώνει τα πλοκάμια της σε κάθε σανίδα σωτηρίας βουλιάζοντας την μαζί με τον λαό που είναι γαντζωμένος πάνω της, ή απέναντι στον ίδιο τον λαό;;;
Τι σε τρομάζει πραγματικά Έλληνα;
Η ανεργία; Η καταπάτηση των δικαιωμάτων και κεκτημένων σου; Η κουρελοποίηση του συντάγματος σου; Η φτώχεια; Η ανέχεια ; Η τράπεζα ή το κράτος που θα σου πάρει το σπίτι λόγω τόκων ή χαρατσιών;  Η τεκμιριοποιήηση του παιδιού σου; Η πείνα και το κατεστραμμένο μέλλον του; Ο εγκληματίας αγνώστου και αδιαφόρου προελεύσεως που καραδοκεί να σε σκοτώσει για μια μεταχειρισμένη κάμερα ή να αφήσει σε κώμα το κοριτσάκι σου; Ο μπάτσος ''φύλακας'' που πληρώνεις για να στείλει στο νοσοκομείο εσένα και το παιδί σου αν αντιμιλήσεις;  Ο γείτονας που αυτοκτόνησε μην αντέχοντας όλα τα παραπάνω και προστέθηκε στους  3000 συμπολίτες σου;;; Η μήπως... ένα ΓΚΑΖΑΚΙ ή μια σφαίρα σε κάποιο γραφείο δυνάστη σου; Τι σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ;;;;;;;;;;;;;  Σε ικετεύω να μου δώσεις μια απάντηση γιατί θα τρελαθώ... Γιατί τους αφήνεις;;; Δεν καταλαβαίνεις ότι σε λίγο θα είναι αργά; Δεν καταλαβαίνεις ότι σε λίγο θα είσαι ΕΣΥ  ο ''τρομοκράτης''  για αυτούς;;;;    Και όταν γίνει αυτό δεν βλέπεις τι σου επιφυλάσσουν;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...