Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ταμείο Τεχνικών ΔΕΗ: Πλήρωνε κομμωτήρια, κρεοπωλεία, ταξίδια, πούρα!

Του… πουλιού το γάλα απολάμβαναν συνδικαλιστές της ΔΕΗ από το Ταμείο Τεχνικών αφού επιδοτούνταν για κάθε ημέρα απεργίας, έπαιρναν “bonus” ακόμα και σε κανονικές εργάσιμες, ενώ δικαιολογούσαν ακόμα και έξοδα πρώτης ανάγκης!
Ταμείο Τεχνικών ΔΕΗ: Πλήρωνε κομμωτήρια, κρεοπωλεία, ταξίδια, πούρα!
Κι ενώ η κρίση καλά κρατεί για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, κάποιοι συνδικαλιστές μάλλον διάγουν ζωή χαρισάμενη στην υγεία των κορόιδων που πληρώνουν έχουν – δεν έχουν…
Αυτό αποδεικνύουν τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου που διεξήχθη στην Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ και όπως φαίνεται θα παρέμβει εισαγγελέας. Ο δικαστικός αναμένεται να
διερευνήσει ατασθαλίες που διαπιστώθηκαν στο Ταμείο τεχνικών της ΔΕΗ.
Κι όταν λέμε ατασθαλίες, απ’ όλα έχει ο… «μπαξές». Υπάρχουν δαπάνες για περιοδείες συνδικαλιστών χωρίς αποδείξεις ενώ όπως δημοσιεύει σήμερα η «Καθημερινή» βρέθηκαν αποδείξεις συνδικαλιστών για κομμωτήρια, κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, αγορές τσιγάρων και πούρων, ακόμα και για εκδόσεις περιοδικών που δεν τυπώθηκαν ποτέ! Όλα αυτά δικαιολογούνταν στο Ταμείο Τεχνικών της ΔΕΗ.
Υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες προκύπτει ότι συνδικαλιστές επιχορηγούνταν κατά τις ημέρες των απεργιών από το ταμείο που διαχειριζόταν η Ένωση Τεχνικών. Η «επαναστατική γυμναστική» είχε και τα τυχερά της, όχι μόνο σε ημέρες κινητοποιήσεων αλλά και σε κανονικές εργάσιμες αφού έχουν βρεθεί στοιχεία για επιχορηγήσεις «εργατοπατέρων» χωρίς ιδιαίτερο λόγο εκτός αν κάποιοι θέσπισαν “bonus” συνδικαλιστικού παραγοντισμού και πληρώνονταν σε ημέρες απουσίας από την υπηρεσία.
Αυτά τα ωραία και τριτοκοσμικά καλείται να ξεδιαλύνει εισαγγελέας, ο οποίος έχει ζητήσει ήδη να ερευνήσει τραπεζικές καταθέσεις συνδικαλιστών. Σημειώνεται ότι στην έρευνα θα συμπεριληφθεί ακόμα και η περίπτωση μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό… Την ίδια στιγμή ένας στους δύο πολίτες δεν έχει να πληρώσει χαράτσια για τα ακίνητα. 
Λουκιανός 
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...