Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο «Αρχιερέας» επιμένει να διδάσκει…

Τι και αν ο ελληνικός λαός επέλεξε πριν 9 χρόνια να στείλει στην σύνταξη τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, εκεί αυτός!
Ο «Αρχιερέας» επιμένει να διδάσκει…
Επιμένει να βρίσκεται στις επάλξεις, επιμένει στην πραγματικότητα να κυβερνά εκείνος μέσω των μαθητών του και επιμένει να βυθίζει την χώρα στο σκοτάδι της διαπλοκής ακόμα και σήμερα…
Ο κ. Κώστας Σημίτης παρουσιάζεται σήμερα σαν δάσκαλος, αναφέρεται σε κράτος δικαίου, μιλάει για σκάνδαλα και τονίζει όλα όσα πρέπει να γίνουν…. Εμφανίζεται σαν «δάσκαλος» τη
στιγμή που εκείνος μαγείρεψε με τους στενούς τότε συνεργάτες Λουκά Παπαδήμο και Γιάννη Στουρνάρα  τα δημοσιονομικά στοιχεία της χώρας για να μπούμε στην ΟΝΕ, και ήταν πρώτος «διδάξας» μαζί με την Goldman Sachs της …«δημιουργικής λογιστικής».
Μάλλον έχει ξεχάσει ή προσπαθεί να ξεχάσει, ότι όλη η κυβερνητική του ομάδα είναι που έχει προφυλακιστεί ή ετοιμάζεται να προφυλακιστεί ή έχει διωχθεί για διάφορα κακουργήματα.
 ….Ήταν ο δικός του υπουργός Άμυνας κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, μαζί την παρέα του, που προφυλακίστηκε, ήταν ο δικός του υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννος Παπαντωνίου που αναμένεται να τους κάνει παρέα, ήταν ο δικός του «Στρατηγός» κ. Τσουκάτος που πηγαινοέφερνε, κατά δική του ομολογία τα «δωράκια» των εκατομμυρίων ευρώ στο «φιλόξενο» ταμείο του ΠΑΣΟΚ, ενώ από καιρό είχε ομολογήσει μίζες και ο δικός του κ. Μαντέλης…. και βέβαια μην ξεχνάμε και τον πρώην σύμβουλό του στα swaps, συνομιλητή του Χριστοφοράκου και μετέπειτα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου
Τι έχει λοιπόν να διδάξει ο «mastermind», ο «Αρχιερέας» της διαπλοκής όπως τον είχε αποκαλέσει ο Κώστας Καραμανλής, μετατρέποντάς τον σε αβυσσαλέο του εχθρό; Μα και βέβαια, το πώς να έχεις κάνει, ό, τι έχουμε ζήσει όλοι μας με τα μάτια μας εναντίον της Πατρίδας σου και να παραμένεις ατιμώρητος και βέβαια, ενώ ο λαός σε έστειλε στα τάρταρα της πολιτικής λήθης να επιμένεις και να παραμένεις να κυβερνάς με την πιστή σου «φρουρά»!
Ψηφίσατε Γιώργο Παπανδρέου και σας βγήκε ….Σημίτης, άλλωστε το «δαχτυλίδι» εκείνος του το είχε παραδώσει….
Για να αποφύγουν τις εκλογές και την βέβαιη ήττα εφηύραν το «παραμυθάκι» του κοινώς αποδεκτού προσώπου και σας έφεραν έναν μη δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό, που εντελώς συμπτωματικά ήταν το πρώην δεξί χέρι του Κώστα Σημίτη και δεν ήταν άλλος από τον Λουκά Παπαδήμο.
Μετά πήγαμε σε εκλογές και για να μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση η ΝΔ, παντρεύτηκε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και όρισε …..κοινά «αποδεκτό» πρόσωπο για υπουργό Οικονομικών  τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, εξίσου πρώην εκλεκτό και  «στενό» συνεργάτη του Κώστα Σημίτη!
Εν ολίγοις, ο άνθρωπος αυτός, παραμένει ατιμώρητος σε τούτη τη πολυβασανισμένη χώρα, ακόμα και μετά τα Ίμια, τον Οτσαλάν, το Χρηματιστήριο, τα «πάρτυ» με την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων κλπ. και παρόλα αυτά επιμένει να κυβερνά πίσω από το παραπέτασμα του προσκηνίου με την εμπροσθοφυλακή του!
Όταν ένας άνθρωπος καταφέρνει λοιπόν όλα αυτά είναι άδικο να του στερήσεις τον ανώτατο 
τίτλο της «ιεροσύνης» στη …«Μεγάλη Στοά» …της διαπλοκής!

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...