Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Εξέλιξη βόμβα! Ο Πεπόνης συγχώνευσε το σκάνδαλο των CDS με το T3 – T10!



Σε απλά Ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι οι οικονομικοι εισαγγελείς όχι απλως βλέπουν δόλο πίσω από τις δύο υποθέσεις, αλλά και πιθανότητα κοινών αυτουργών! Προσθέστε και την κακουργηματική δίωξη για το μαγείρεμα της ΕΛΣΤΑΤ και θα καταλάβετε ότι οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας είναι πλέον σε δεινή θέση.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη και παρέδωσε νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS, την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που προκύπτουν από την διαδικασία συζήτησης της αγωγής του Αντρίκου Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου. Προσκόμισε επίσης αποδεικτικά στοιχεία για τον δόλιο τρόπο υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια.

Ο Πάνος Καμμένος συνοδευόταν από τον βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλη Καπερνάρο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

«Παρέδωσα νέα στοιχεία σε σχέση με παράνομους δανεισμούς εταιρειών, διαδρομή χρήματος σε εξωχώριες εταιρείες, σε συνδυασμό με την υπό διερεύνηση υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς συσχέτισαν πλέον την υπόθεση των CDS με το Τ3-Τ10, δηλαδή την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος των συναλλαγών που διευκόλυνε στις συναλλαγές τους κερδοσκόπους και καταγγέλθηκε τότε από την Βάσω Παπανδρέου και άλλους βουλευτές.

Υπενθυμίζω ότι όλα αυτά έγιναν κατά την περίοδο αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων από τον σημερινό πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου και υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Ο Ανδρέας Γεωργίου, παρά την ποινική δίωξή του σε βαθμό κακουργήματος, παραμένει στη θέση του με την στήριξη Σαμαρά.

Είμαι βέβαιος ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα προχωρήσει στην διερεύνηση αυτού του τεράστιου σκανδάλου το οποίο είναι σε άμεσο συνδυασμό με την δόλια οδήγηση της χώρας στον μηχανισμό στήριξης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

 olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...