Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Το δισ. που περιμέναμε πάει στον ESM!



 Θυμόσαστε τη λειψή δόση που μας έδωσαν προ ημερών; Έλειπε ένα δισεκατομμύριο για το οποίο μας έλεγαν ότι έφταιγε το ΣΥΡΙΖΑ, καο ότι αυτό ήταν που μας έλειπε για να πληρωθούν οι φαρμακοποιοί και έτσι να πάρει ο κόσμος τα ΄φάρμακά του. Φυσικά όπως πάντα ο κόσμος "δουλεύτηκε ψιλόγαζί", οι εκλογές περάσανε και ουδέν λάθος αναγνωρίζεται από της απομακρύνσεως εκ του ταμείου.

Θέλετε να μάθετε τι θα γίνει το υποτιθέμενο δισεκατομμύριο που περίμενε ο κόσμος με αγωνία;Τα 900 εκατομμύρια πηγαίνουν ως εισφορά στον ESM η αλλιώς ο ευρωπαικός μηχανισμός σταθερότητας. Δηλ. μας έλεγαν "τρίχες" να το πούμε λαικά. Αλλά μην ανησυχείτε μας μένουν 100 ολόκληρα, ζεστά,λαχταριστά, εκατομμύρια τα οποία δεν ξέρουμε που να τα πρωτοξοδέψουμε. Μέρες ευημερίας έρχονται στη χώρα.

Καλό θα είναι πάντως αυτά να μας τα λένε πριν τις εκλογές, και ειδικά σε αυτούς που ψηφίζουν υποκύπτωντας εύκολα σε εκβιασμούς. Αν προσθέσουμε και τα εκκαθαριστικά που θα λάβει ο κόσμος εντός των ημερών με ανέργους να πληρώνουν 2500 (γιατί φορολογείται με βάση φανταστικό τεκμαρτό εισόδημα, και προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν ότι οι γονείς του πληρώνουν τους λογαριασμούς στο σπίτι του, και συν τοις άλλοις θα προπληρώνει και 55% φόρο επιπλέον  σαν τιμωρία που έμεινε άνεργος και έχει κεραμμμύδι στο κεφάλι του. Συμβουλή να ασχοληθείτε όλοι με τα φορολογικά σας) σύντομα θαείμαστε "μια ωραία ατμόσφαιρα".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...