Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Προς τους οργισμένους φίλους,,,



Παιδιά ψυχραιμία. Ηταν αναμενόμενο πως θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ο ευσεβής πόθος απέχει πάντα αρκετά από τη πραγματικότητα. Οι άνθρωποι που φοβήθηκαν σύντομα θα γνωρίσουν τον αληθινό φόβο. Η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και θαύματα δεν θα γίνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που νοιώθουν ασφαλείς να πιστεύουν σε ψέμματα. Σε λίγο καιρό θα χτυπιούνται. Θα αγανακτούν, θα κλαίνε, θα παρακαλάνε. Και θα είναι αργά.

Με λίγα λόγια τα χειρότερα έρχονται και θα τα λουστούμε όλοι. Ναι ξέρω αυτό είναι το κακό. Μαζί με τους μαλάκες θα στενάζουν κι όσοι κατάφεραν να πουν όχι. Αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας δημοκρατίας που στηρίζεται όχι στην αξιοκρατία αλλά στις καλοστημένες προπαγάνδες και σε ληστρικά εκλογικά συστήματα. Και πάνω από ολα σε ένα λαό που είναι βαθειά αλλοιωμένος συνειδησιακά.

Χρειάζεται ψυχραιμία γιατί οι δυνάμεις που αντιστάθηκαν στη προπαγάνδα θέλουν την υποστήριξή μας. Πρέπει να μείνουμε κοντά σε ότι ψηφίσαμε όλοι όσοι δεν ψηφίσαμε τους υπαλλήλους που θα διαχειρίζονται άλλη μια φορά τις τύχες μας. Το πιο εύκολο γι΄αυτούς είναι να εξασφαλιστούν με ένα κομμάτι του λαού που είναι σκυμμένο και άβουλο και συγχρόνως να τσακίσουν το ηθικό στους υπόλοιπους που θα πουν ένα "άντε γ@μηθείτε όλοι.

Το σενάριο φρίκης είναι σε πλήρη εξέλιξη. Και αναγκαστικά δεν μπορούμε να είμαστε αμέτοχοι. Στα επόμενα βήματα που σχεδιάζουν πρέπει κάποιοι να συνεχίσουν να είναι απέναντι.

vasiliskos2.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...