Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η αστυνομία κοντά στη σύλληψη των δολοφόνων του φαρμακοποιού



Σκληρή συμμορία, η οποία απαρτίζεται από επικίνδυνους κακοποιούς που δε διστάζουν να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές προκειμένου να φέρουν εις πέρας «την αποστολή τους» βλέπουν οι αστυνομικοί...
σύμφωνα με την Espresso, πίσω από τη δολοφονία του 52 φαρμακοποιού, στου Ρέντη.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν συλλέξει στοιχεία από τις έρευνές τους, ενώ έχουν προσδιορίσει και μία περιοχή στα βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας, όπου πιστεύεται ότι κινούνται οι δράστες.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρόκειται για αλλοδαπούς από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, οι οποίοι έχουν κάνει άλλες δύο ληστείες κατά το πρόσφατο παρελθόν, σε Περιστέρι και Μενίδι.
Το πιστόλι που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί είναι ανατολικής κατασκευής και είναι δύσκολο να βρεθεί στα χέρια ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.
Ο άτυχος φαρμακοποιός, πατέρας δύο κοριτσιών, είχε μόλις κλείσει το κατάστημά του την περασμένη Τετάρτη και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, όταν έπεσε στη φονική ενέδρα που του είχαν στήσει, όπως όλα δείχνουν, οι αδίστακτοι ληστές.
Ο φαρμακοποιός κρατούσε στα χέρια του μα τσάντα που περιείχε 1.600 ευρώ, την οποία οι δύο δράστες προσπάθησαν να του αποσπάσουν, εκείνος πάλεψε αλλά δέχτηκε τα πυρά των δραστών και έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...