Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η πρεμούρα του Αντώνη Κομανέτση για τα φρουτάκια και τον ΟΠΑΠ...






Κουφάθηκαν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1, ψηφοφόροι της ΝΔ και μη, όταν άκουσαν τον Δημ. Κοτταρίδη στο χθεσινοβραδινό δελτίο του καναλιού να αναφέρει ότι ο Αντώνης Κομανέτσης έριξε, στη σύσκεψη των αρχηγών με τον δοτό Παπαδήμο,  τη φοβερή ιδέα να  στηριχθεί η ελληνική οικονομία στα φρουτάκια και τον ΟΠΑΠ!

Εντυπωσιακή αυτή η πρεμούρα του Κομανέτση για τον ΟΠΑΠ και τα φρουτάκια του, αλλά όχι ανεξήγητη....
Λίγους μήνες πριν το «Πρώτο Θέμα» είχε στο πρωτοσέλιδό του, μέσα σε εισαγωγικά, δήλωση του Αντώνη Κομανέτση, ο οποίος απειλούσε με Εξεταστική την τότε κυβέρνηση Παπανδρέου σε περίπτωση πώλησης του ΟΠΑΠ.

Ως γνωστόν ο Οργανισμός, δεκαετίες τώρα,  είναι προνομιακό πεδίο του Σωκράτη και της Intralot.

Οποιαδήποτε αλλαγή στο καθεστώς είναι λογικό να προκαλεί την αντίδραση του επιχειρηματία-πόσο μάλλον να πουληθεί, σύμφωνα με το πλάνο που ανακοίνωσε πρόσφατα το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Ακόμη και το σενάριο να αγορασθεί ο ΟΠΑΠ από τους Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη-Κόκκαλη δεν συμφέρει τον τελευταίο μια και είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής λογισμικού του ΟΠΑΠ, χωρίς να χρειάζεται να ξηλωθεί για να τον αποκτήσει. Οι συμβάσεις μάλιστα ΟΠΑΠ-Ιντραλότ, όπως έχει αποκαλύψει η Αριστέα Μπουγάτσου,  είναι πιο καλά προφυλαγμένες από το Ιερό Δισκοπότηρο!

Το σημερινό καθεστώς του ΟΠΑΠ υπερασπίζεται με κάθε τρόπο ο Αντώνης Κομανέτσης-ένας ακόμη πολιτικός μας  ο οποίος «δεν χρωστάει σε κανένα» (κάτι τέτοιες παπαριές έλεγε και ο ΓΑΠ).

Συμπέρασμα: Με φόντο μια χρεοκοπημένη Ελλάδα οι πολιτικοί μας πλακώνονται για τα συμφέροντα των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των μεγαλοεργολάβων, των μεγαλοεπιχειρηματιών της διαπλοκής.
Εύγε… 
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...