Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Χάρβαρντ: Τιμές για Γ. Παπανδρέου… έχουμε όμως μια απορία…

 


Σουαρέ ντε γκαλά φέρεται να οργάνωσε το κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ για να υποδεχτεί τον νέο καθηγητή του, τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου!
Το σημερινό μας σχόλιο δεν αφορά ούτε το τι ακριβώς θα διδάσκει εκεί ο Παπανδρέου, ούτε το ότι στο σουαρέ ντε γκαλά φέρονταν να έχουν πρόσβαση μόνο οι καθηγητές του πανεπιστημίου και οι
απόφοιτοι, οι οποίοι μάλιστα θα έπρεπε να πληρώσουν 15 δολάρια έκαστος για να μπει στην αίθουσα της εκδήλωσης…
Αυτό που θέλουμε να ρωτήσουμε, διότι μας τρώει η απορία, ιδίως όταν είδαμε την κίνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια να ζητήσει περαιτέρω μείωση των αποδοχών του, είναι τι σκοπεύει να κάνει με τον μισθό που λαμβάνει από την Ελληνική Βουλή της οποίας παραμένει μέλος.

Υποτίθεται ότι ο ελληνικός λαός τον πληρώνει για να εργάζεται…
Αν ισχύει το ότι μετεγκαταστάθηκε ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, αναρωτιόμαστε μήπως θα έπρεπε να κάνει μια δήλωση με την οποία να αποποιείται τουλάχιστον του μισθού του.
Να παραιτηθεί δεν ζητάμε διότι ξέρουμε ότι η «βουλευτική ασυλία» αυτές τις «πονηρές» εποχές μπορεί αν του είναι πολύ χρήσιμη… Πριν το Χάρβαρντ, όλο με άδεια στο εξωτερικό ήταν, συνήθως για τη Σοσιαλιστική Διεθνή και πέραν από μερικά… κακεντρεχή σχόλια στο Κοινοβούλιο δεν ανέφερε κανένας τίποτε άλλο.
Τώρα;
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...