Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Είχαν ρόπαλα για όλα τα… κεφάλια!


  • 15
     


 Είχαν ρόπαλα για όλα τα… κεφάλια!
Όλων των ειδών τα ρόπαλα και μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας είχαν στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν ο 50χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης και οι δύο Βούλγαροι επιβάτες ηλικίας 21 και 18 χρόνων που συνελήφθησαν στην Κομοτηνή.
Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους σταμάτησαν για
έλεγχο, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ανακάλυπταν το ένα μετά το άλλο:
ένα πλαστικό γκλομπ μήκους 70 εκατοστών, μια μεταλλική πτυσσόμενη ράβδο μήκους 60 εκατοστών, ένα μεταλλικό ρόπαλο μήκους 60 εκατοστών και ένα ξύλινο ρόπαλο μήκους 55 εκατοστών, μαζί με τη συσκευή taser.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί για ποιο σκοπό είχαν μαζί τους τόσα όπλα.
Το παράνομο πιστόλι των 6,35 mm που είχαν μέσα στο φορτηγό τους δυο Έλληνες οι οποίοι συνελήφθησαν στο χωριό Γαζέπι του δήμου Μίνωα Πεδιάδος, αποκάλυψε και υπόθεση… ζωοκλοπής!
Κατά την έρευνα που έγινε στα ποιμνιοστάσιά τους διαπιστώθηκε ότι είχαν πολύ λιγότερα πρόβατα από όσα είχαν δηλώσει κι έτσι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου!
Ένα αεροβόλο πιστόλι με αμπούλα αέρα και μύλο οκτώ βολίδων είχε πάνω του ένας 36χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Άγιο Δημήτριο Άρτας.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και όπως αναφέρει το protothema.gr, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Με ένα μαχαίρι που είχε λάμα μήκους δέκα εκατοστών κυκλοφορούσε στους δρόμους της Μυτιλήνης μια νεαρή Ελληνίδα ηλικίας 22 χρόνων! Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που της έκαναν έλεγχο και το βρήκαν, την οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...