Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Σκληρή απάντηση Παπανδρέου στον Μιχελάκη


  • 24
     


 Σκληρή απάντηση Παπανδρέου στον Μιχελάκη
 
Για εύκολη και ισοπεδωτική προπαγάνδα που ασκήθηκε τα τρία τελευταία χρόνια κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να παραδώσει την έδρα της Αχαϊας, λόγω του ότι αποδέχθηκε πρόταση του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ να δώσει σειρά διαλέξεων με αντικείμενο την ελληνική και την ευρωπαϊκή κρίση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Μιχελάκης αποδίδεται στην καθημερινή επιβεβαίωση, «εν τοις πράγμασι», των επιλογών του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο κ. Μιχελάκης χαρακτηρίζεται «απών» από την «εθνική προσπάθεια». Σημειώνεται δε, ότι ο βουλευτής της ΝΔ βρίσκεται «σε διατεταγμένη υπηρεσία παραπλάνησης και συγκάλυψης».
Εάν δεν υπήρχε η «τιτάνια προσπάθεια» των τελευταίων ετών, «την ώρα που κάποιοι λιποτακτούσαν, σήμερα δεν θα υπήρχε βήμα για να ομιλούν», σημειώνεται στην ανακοίνωση, ενώ γίνεται λόγος για «κατανοητή θλίψη που γεννά παραφροσύνη».
«Δεν είναι εύκολο για όλους να στηρίζουν συνειδητά αυτά που λυσσαλέα μάχονταν χθες», υπογραμμίζει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, σημειώνοντας πως το μόνο που τους απομένει είναι «η λάσπη εναντίον της τότε κυβέρνησης και του Γιώργου Παπανδρέου».
Απαντώντας, επίσης, σχετικά με την παρουσία του κ. Παπανδρέου στο Χάρβαρντ, τονίζεται ότι σε ένα πολιτικό σύστημα απαλλαγμένο «από τους σκοτεινούς διαδρόμους των γνωστών υπόγειων διαδρομών, της διακίνησης των συμφερόντων», μια τέτοια πρόσκληση θα αποτελούσε τιμή για κάθε Έλληνα πολιτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...