Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Αντώνης Σαμαράς...αυτός ο απίστευτος άνθρωπος



ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ... ΜΕ 18 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ.
 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο λόγος για τον Αντώνη, αυτόν τον απίστευτο άνθρωπο που μπροστά στην ηγετική βουλιμία του, δε δίστασε να βγάλει...από το κάδρο τον νέο Τσολάκογλου και να μπει ο ίδιος συγκεντρώνοντας επάνω του την αγανάκτηση και την οργή για την κορυφαία εθνική προδοσία.
Ο λόγος για το κόμμα του, τη
Νέα Δημοκρατία, τον μεγάλο και διαχρονικό συνένοχο στις πολιτικές που αποδόμησαν τη χώρα και οδήγησαν το λαό της στην απόγνωσή.
Ποντάρει στους αφελείς. Στους αφελείς και στη λήθη. Στους περιφερόμενους κοψοχέρηδες που δεν έχουν καθόλου μικρό μερίδιο ευθύνης για ότι έχει συμβεί σήμερα στον τόπο μας.
Ο χθεσινός συνένοχος επανέρχεται ως επίδοξος σωτήρας με μια δέσμη μέτρων που μπορούμε να....
τα ομαδοποιήσουμε σε τρείς μεγάλες ενότητες (και δυο κερασάκια).

ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:
Πολιτική πρόταση που κινείται ευλαβικά στη λογική της απόλυτης αθώωσης του δωσιλογισμού και του πλιάτσικου...
Κανείς δεν τιμωρείται… Κανένας δε λογοδοτεί… Κανενός ενόχου και συνενόχου η περιουσία δε δημεύεται… Η συμμορία των νταβατζήδων παραμένει στο απόλυτο απυρόβλητο… Στο απόλυτο απυρόβλητο παραμένουν και οι υπερεθνικοί θεσμοί, αλλά και το σύνολο των ταπεινωτικών συμφωνιών που εν πολλοίς φέρουν και την ντροπιαστική υπογραφή του.
Και φυσικά η Ελληνική κοινωνία παραμένει το διαχρονικό υποζύγιο, που επιχειρείται γι ακόμη μια φορά να εξαπατηθεί επικοινωνιακά και με τη μέθοδο του Χότζα να πληρώσει και πάλι αυτή τα σπασμένα.
Εξήντα τρία χρόνια αυτός ο λαός γιόμιζε με αίμα και ιδρώτα αυτό τον κουμπαρά…
Τα λαμόγια που τον άδειασαν πίνουν στην υγειά των κορόϊδων…
Και σήμερα ο ίδιος αφελής λαός καλείται και πάλι με επικοινωνιακά τερτίπια να τον ξαναγεμίσει με περισσότερο αίμα και περισσότερο ιδρώτα, που θα χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα για τις επόμενες γενιές λαμογιών.
Και φυσικά όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από δέσμη μέτρων καθολικού ξεπουλήματος. Για δείτε:

1. Αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου. (Για που το βαλε η περιουσία του Δημοσίου βρε λαμόγια???)

2. Αποφασιστική προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και των συμβάσεων παραχώρησης. (Όχι που θα άφηναν τίποτε όρθιο. «Σωτηρία» της πατρίδας είπαμε…)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:
Λεφτά υπάρχουν. Αλλά δεν υπάρχουν για να τα δώσουμε. Υπάρχουν για να εξαπατήσουμε με την επίκλησή τους ευκολόπιστους ιθαγενείς.

Στη βάση αυτής της λογικής ο Αντώνης προτείνει:..
1. Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων και των πολυτεκνικών επιδομάτων στα επίπεδα του 2009 καθώς και των ειδικών επιδομάτων. Επίσης αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι ομολογιούχοι και τα ασφαλιστικά ταμεία. (Αν τον ρωτήσετε γιατί μόλις ένα μήνα πριν ψήφιζε και προσυπέγραφε ακριβώς τα αντίθετα, αυτό που θα πει δε θα συνιστά απάντηση, αλλά πολιτική ξετσιπωσιά και απάτη)

2. Επέκταση του επιδόματος ανεργίας στα δύο χρόνια. (Πρόκειται για ένα επίδομα καθηλωμένο σε επίπεδα ταπεινωτικής ελεημοσύνης. Αλλά κι ακόμη κι αυτό δε συνδυάζεται από την απόλυτη απαλλαγή των ανέργων από τεκμήρια, εισφορές και κάθε λογής χαράτσια. Το αποτέλεσμα… Αυτό το επίδομα ντροπής, θα καλείται ο άνεργος να το επιστρέψει έντοκα μέσω αυτών των διαδρομών στον κρατικό νταβατζή και μέσω αυτού στις συμμορίες των διεθνών τοκογλύφων.)

3. Επίδομα ανεργίας και για τους αυτοαπασχολούμενους που σήμερα δεν δικαιούνται κανένα βοήθημα. «Σε αυτά τα επιδόματα θα δώσω την μεγάλη προσωπική μάχη», ανέφερε χαρακτηριστικά. (Τον ρώτησε κανείς αν ξέρει τι πρέπει να πληρώσει στην εφορία ένας κατεστραμμένος επαγγελματίας, μόνο και μόνο για να κάνει παύση εργασιών??? Μη τολμήσετε να τον ρωτήσετε γιατί τότε θα συνειδητοποιήσετε πως αυτό που πουλάει αυτός ο απίστευτος τύπος, δεν είναι επιδόματα, αλλά συστηματική και κατευθυνόμενη απάτη).

4. Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών για επιχειρήσεις. Άμεση μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 9% μέσα στην επόμενη χρονιά. (Πες βρε μπαγάσα και το… ισοδύναμο που τόσο λατρεύεις…)

5. Δε θα απολύονται οι δημόσιοι υπάλληλοι για μία τριετία μετά το κλείσιμο δημοσίων οργανισμών. «Όχι άλλες οριζόντιες περικοπές, όχι άλλη μείωση μισθών και συντάξεων, όχι άλλη περικοπή του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, όχι άλλη φορολόγηση. Όσοι μιλούν για μονομερή καταγγελία οδηγούν σε ρήξη με τους εταίρους και οδηγούν σε νέους φόρους και περικοπές». (Μη μου τους νταβατζήδες τάραττε και καλώς ήρθατε στη νέα πολιτική ομηρεία. Κατά τα λοιπά… «Σωτηρία» της χώρας. Βρε πόσα ξέρει αυτό το παιδί)
ΤΡΙΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:
Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο. Και προς εμπέδωση της συγκεκριμένης συλλογιστικής, υπάρχουν και εδώ τα απαραίτητα «μέτρα» που τη συνοδεύουν.

1. Θα ρυθμιστούν οι φορολογικές επιβαρύνσεις των προηγούμενων χρόνων ώστε να μην ξεπερνούν το 25% του μέσου οικογενειακού εισοδήματος και να μετακυλήσουν τα υπόλοιπα. (Παρ όλα αυτά ποιος θα πληρώσει??? Αυτοί που τά έφαγαν??? Εκείνοι που τα καταχράστηκαν??? Ή μήπως η Ελληνική κοινωνία που καλείται να «σώζει» την πατρίδα της για να την παραδίδουν «σωσμένη» στα νύχ9α των συμμοριτών???)
2. Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα. «Διαφωνώ με την άποψη ότι για να υπάρξει ανάπτυξη πρέπει να πέσουν οι μισθοί. Στηρίζουμε τις συβάσεις εργασίας. Για τη μετενέργεια ζητούμε να επιστρέψουν στα προηγούμενα επίπεδα», είπε. (Ποιος ψήφισε αλήθεια αυτά τα νομοθετήματα λίγες μόλις μέρες πριν??? Τι άλλαξε ξαφνικά και σήμερα όλα τούτα θ αλλάξουν??? Με ποια λογική συνέβαλε στη σωτηρία της χώρας ο μειωμένος μισθός στον ιδιωτικό τομέα???)
3. Όταν σταθεροποιηθούν τα έσοδα, αύξηση του αφορολόγητου στις 8000 ευρώ και μετά στις 10.000 ευρώ. (Τι γαλαντόμος… Τι μεγαλείο ψυχής… Όταν τα έσοδα σταθεροποιηθούν… Όταν… θα συμβεί αυτό… Τότε θα αναγνωρίσει στην Ελληνική οικογένεια το δικαίωμα της να ζει για έναν ολόκληρο χρόνο, με τόσα όσα ξοδεύει ο ίδιος σε ένα περιπετειώδες πολιτικό Σαββατοκύριακο... Θεός???)
4. Αντικατάσταση του χαρατσιού από νέο ΕΤΑΚ. (Εκπληκτικό μέτρο. Αντικατάσταση όχι κατάργηση. Θα αλλάξει στον κεφαλικό φόρο το όνομα και θα συνεχίσει να αλλάζει στην κοινωνία τα φώτα).
5. Σταδιακή μείωση της φορολογίας στα φυσικά πρόσωπα μέχρι 32% από το 45% που είναι σήμερα. «Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών από το 2010 μέχρι σήμερα προκάλεσε μείωση των εσόδων κατά 9%», είπε ο κ. Σαμαράς. (Άλλωστε μια οικογένεια είμαστε. Βαρδινογιάννης και Μήτσος της διπλανής πόρτας. Απόλυτη ισότητα και για τους δυό. ίδιοι συντελεστές φορολογίας, ίδια βιοποριστική ικανότητα, και προπαντός… ίδια ευθύνη και των δυό για τη σωτηρία της χώρας)

6. Τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ να επεκταθούν για δύο ακόμη χρόνια. «Θα θεσπίσουμε για το 2013 3,5 δις. ευρώ περικοπές και όχι επτά δισ. Έτσι, οι περικοπές θα γίνουν από τη σπατάλη του δημοσίου και όχι από μισθούς. (Μη ρωτήσετε που κάνει σπατάλες το δημόσιο. Απ την υγεία και την παιδεία σας τα πήρε πίσω. Από τους προμηθευτές και το Golden boys που θησαύρισαν… ε μη τα θέλουμε και όλα δικά μας. Ας αρχίσουμε με τα φάρμακα του συνταξιούχου και βλέπουμε).
7. Μέτρα για τους δανειολήπτες. Η μηνιαία δόση δεν θα ξεπερνά το 30% του εισοδήματος. (Σου μειώσαμε λοιπόν κατά 700 ευρώ το μισθό… Σου αυξήσαμε φόρους και χαράτσια ώστε να σου υπεξαιρέσουμε και τα υπόλοιπα… Οπότε θα πληρώνεις σαν αντιστάθμισα λιγότερα μηνιαίως στον τραπεζίτη νταβατζή και για ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή σου. Έτσι… Εμείς θα τα παίρνουμε… Εσύ δε θα έχεις… Ο τραπεζίτης θα εισπράττει τόκο – άλλωστε αυτό πουλάει – και έτσι η πατρίδα θα σώζεται… από σένα... Μαγικό???)

8. Αναστολή των συνεπειών του Τειρεσία για όσους έχουν υπαχθεί. (Πάρτε - πάρτε λοιπόν καινούρια δάνεια αν σας τα δώσουν… να τη βγάλουμε κι εμείς για λίγο καιρό καθαρή…Να γίνω κι εγώ πρωθυπουργός που το ονειρευόμανε… και… έχει ο Θεός. Ας μην έχεις εσύ να πληρώσεις. Ας είσαι εσύ αυτός που θα μπεις ακόμη βαθύτερα στο βούρκο).

9. Εξασφαλίζουμε ρευστότητα λέει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ειδικής τράπεζας και εγγυοδοσία από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. «Βασικός μηχανισμός αποκατάστασης της ρευστότητας είναι η επιστροφή των καταθέσεων», είπε και επανέλαβε την πρόταση Μόντι για πανευρωπαϊκή εγγύηση των καταθέσεων.
10. Συμψηφισμός οφειλών από και προς το δημόσιο. (Μη γελάτε… Το ξέχασε και δεν το έκανε τόσο καιρό με τους φαρμακοποιούς και λοιπούς επαγγελματίες. Τώρα που το θυμήθηκε όμως… Ποιος μας πιάνει…)

ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙΑ:
1. Πέρα από την οικονομία, πολιτική για την αποκατάσταση της ασφάλειας του έλληνα πολίτη. Αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας, αποκάλυψη των κουκουλοφόρων, πάταξη του παραεμπορίου. (Κάτι σε «ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που μας προτίμησαν» δε σας θυμίζει αυτό??? Αθάνατε Πάκη…).

2. Επίσπευση της ανακήρυξης της ΑΟΖ για να αξιοποιήσουμε τον υποθαλάσσιο ενεργειακό μας πλούτο.(Μη βιάζεστε… Δεν περηφάνεψαν ξαφνικά οι ξεχασμένοι λεβέντες από τα τσαπελοχώρια. Οι συμμορίες περιμένουν ν αρπάξουν και τον ενεργειακό πλούτο. Τι να κάνει το παιδί… Υπέγραψε. Να μην τιμήσει την υπογραφή του???)

Αυτά ήταν… Μετρήστε τα… Σύνολο δεκαοκτώ… Δεκαοκτώ ολόκληρα μέτρα στήθηκαν σε παράταξη και αναζητούν μακάκα. Ελάτε παιδάκια… Ο Αντώνης θέλει να γίνει πρωθυπουργός…

Και σας προσέφερε δεκαοκτώ ολόκληρα μέτρα. Ενώ στη Μέρκελ τι έδωσε??? Μια υπογραφή όλη κι όλη. Αν δεν του αναγνωρίσετε τη μεγαλωσύνη θα σας κάψει ο Θεός.
 
 
ellinikoforum.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...