Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

«Κρυφό άσσο» βγάζει σήμερα ο Σαμαράς


«Κρυφό άσσο» βγάζει σήμερα ο Σαμαράς
Προεκλογική εκστρατεία «πόρτα-πόρτα» αλλά και παρεμβάσεις της ηγεσίας, στο δρόμο για τις εκλογές
του Κώστα Λασκαράτου
Μια παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά που θα συζητηθεί, υπόσχεται για τις επόμενες ώρες -μέσα στην
ημέρα- η Νέα Δημοκρατία.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως δήλωναν εχθές στενοί συνεργάτες της ηγεσίας του κόμματος, αναμένεται να προβεί σήμερα σε δηλώσεις, σχετικές με την οικονομική πολιτική, οι οποίες -όπως τουλάχιστον εκτιμούν οι συνομιλητές του- είναι ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα της προεκλογικής συζήτησης.
Πληροφορίες θέλουν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να προχωρά στις προαναγγελθείσες ανακοινώσεις το απόγευμα, στο κτίριο του ΕΒΕΑ. Από εκεί όπως θυμίζουν στενοί του συνεργάτες είχε βάλει, αρκετούς μήνες πριν, εγκαίρως στο τραπέζι το αίτημα της έκδοσης ευρωομολόγων που πια συζητούν και στην Ευρώπη.
Ο Αντώνης Σαμαράς, φέρεται μάλιστα να έχει επιμεληθεί προσωπικά την σημερινή του παρέμβαση την οποία μέχρι και εχθές το απόγευμα κρατούσε μυστική ακόμη κι από στελέχη του οικονομικού επιτελείου του κόμματος.
«Πόρτα-πόρτα» η προεκλογική εκστρατεία
Στόχος του Αντώνη Σαμαρά είναι αυτή τη φορά η προεκλογική εκστρατεία να μην περιοριστεί σε ανοιχτές εκδηλώσεις και ομιλίες ανά την Ελλάδα, αλλά να δοθεί έμφαση στην επαφή του ιδίου και των στελεχών του με την κοινωνία και τα προβλήματά της.
Στο πλαίσιο αυτό, ήδη τα τελευταία δυο εικοσιτετράωρα, η ΝΔ έχει αποστείλει κλιμάκια στελεχών της σε μια σειρά από φορείς και σημεία ανά την χώρα, επιχειρώντας μια προεκλογική εκστρατεία «πόρτα-πόρτα».
 Κλιμάκιο στον ΕΟΠΥΥ
Την Τρίτη, στελέχη της ΝΔ και «γαλάζιοι» βουλευτές, επισκέφθηκαν τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του. Αφού διαπίστωσαν πως ο νεοσύστατος οργανισμός αδυνατεί να ανταποκριθεί στις στοιχειώδης υποχρεώσεις του, δεσμεύθηκαν πως η ΝΔ διαθέτει συγκροτημένο σχέδιο, προκειμένου να αποκαταστήσει την ομαλή του λειτουργία, προχωρώντας σε ουσιαστικές δομικές αλλαγές.
 Κλιμάκιο στις υπηρεσίες Προστασία του Πολίτη στη Θεσσαλονίκη
Χθες, ένα ακόμη κλιμάκιο του κόμματος βρέθηκε στο Μέγαρο Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, στη Δ.Α.Ε.Θ. και στη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος Θεσσαλονίκης με σκοπό να ενημερωθούν τα στελέχη του κόμματος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κατά τόπους υπηρεσίες προστασίας του Πολίτη και να παρουσιάσουν τις θέσεις της ΝΔ για αυτά.
 Κλιμάκιο σε υπηρεσίες τις ΕΛ.ΑΣ.
Η Συγγρού επιστράτευσε ακόμη και τον αντιπρόεδρό της, Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος συνοδεία των κυρίων Νάκου και Νταβλούρο, επισκέφθηκε εχθές τη ΓΑΔΑ, την Ομάδα ΔΙΑΣ, την ΥΜΕΤ και τα ΕΚΑΜ.
 Κλιμάκιο στις χαλαζόπληκτες περιοχές του Κιλελέρ
Στελέχη της Συγγρού βρέθηκαν χθες στο Κιλελέρ, όπου πραγματοποίησαν σειρά επαφών με τοπικούς φορείς προκειμένου να ενημερωθούν για το μέγεθος της ζημιάς από τη θεομηνία, αλλά και να ακούσουν ρεαλιστικές προτάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της. Ακολούθως επισκέφθηκαν καλλιέργειες με σιτηρά, καλαμπόκι και βαμβάκι που υπέστησαν ολοσχερή καταστροφή, ενώ στη Χάλκη είχαν εκτενή συζήτηση με παραγωγούς που είδαν τη σοδειά τους να καταστρέφεται.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...