Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ακης Τσοχατζόπουλος: Στο Πειθαρχικό του Κορυδαλλού για χρήση κινητού


Σωφρονιστικός υπάλληλος είδε τον πρώην υπουργό να τηλεφωνεί
Ακης Τσοχατζόπουλος: Στο Πειθαρχικό του Κορυδαλλού για χρήση κινητού



 
Ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος έκανε χρήση κινητού στις φυλακές Κορυδάλλου όπου και κρατείται και για αυτό παραπέμπεται στο Πειθαρχικό των φυλακών. Όταν σωφρονιστικός υπάλληλος εντόπισε τον πρώην υπουργό να κάνει χρήση κινητού, γεγονός που δεν επιτρέπεται από το Σωφρονιστικό Κώδικα, το ανέφερε στον διευθυντή των φυλακών ο οποίος τον παρέπεμψε στο
Πειθαρχικό Συμβούλιο του Κορυδαλλού.
Παρ’ ότι είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο για τις φυλακές Κορυδαλλού και κυρίως για τους επώνυμους οικονομικούς κρατούμενους, να κάνουν χρήση κινητού, το συγκεκριμένο αδίκημα ελέγχεται από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών.
Η παραπομπή πάντως του πρώην υπουργού στο Πειθαρχικό δεν είναι άσχετη από τις καθημερινές αποκαλύψεις για σημειώσεις που σοκάρουν με το περιεχόμενό τους και οι οποίες αποδίδονται στον πρώην υπουργό και φαίνεται να αποκαλύπτουν εγκληματική δράση και στα τέλη της δεκαετίας του ’90.
Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του «Βήματος της Κυριακής» για κίνηση λογαριασμού σε διάστημα τριών μηνών το 1997 με το ποσό των 20 εκ. ελβετικών φράγκων στην τράπεζα Credit lyonnais στη Γενεύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...