Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Νέα σπείρα από χώρα του Καυκάσου στα χέρια της αστυνομίας





ImageΜόλις εχθές είχαμε γράψει για σύλληψη δύο γεωργιανών «οικονομικών μεταναστών» ύστερα από ληστεία που είχαν πραγματοποιήσει  σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή του Π. Φαλήρου. Πριν καλά καλά «στεγνώνει το μελάνι» νέα σπείρα από τη ίδια «θαυμαστή» αυτή χώρα του Καυκάσου, με «έδρα» στην Αθήνα  πιάστηκε στα πράσα από την Αστυνομία στον… Πύργο.
Οι γεωργιανοί αυτοί «οικονομικοί μετανάστες» είχαν φύγει για «περιοδεία» σε Μεσσηνία και Ηλεία
όπου είχαν διαρρήξει τρία διαμερίσματα στην Καλαμάτα και ένα στον Πύργο.
Μάλιστα οι τέσσερις γεωργιανοί που συνελήφθησαν στον Πύργο, κυκλοφορούσαν με πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο  το οποίο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας και μέσα σε αυτή βρέθηκαν τα κλοπιμαία, καθώς και δεκάδες διαρρηκτικά εργαλεία, κατσαβίδια, σκύλες, κόφτες κ.α.
Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου που θέλει να σέβεται τον εαυτό της αλλά και τους πολίτες της δεν έχει υπάρχει τέτοια ανοχή –σε σημείο κλινικού μαζοχισμού- απέναντι στους κάθε λογής  λαθροεισβολείς  που λυμαίνονται την ελληνική κοινωνία καταληστεύοντας και δολοφονώντας Έλληνες πολίτες.
Τα εκατομμύρια των λαθροεισβολέων που έχουν συρρεύσει  στη «χώρα» από όλα τα μέρη του κόσμου –τελευταία καταμέτρηση κατέδειξε 94 χώρες (!) καταγωγής των λαθροεισβολέων- έχουν δημιουργήσει κλίμα ασφυξίας και απόγνωσης στην ελληνική κοινωνία, κλίμα που κανείς δεν αντιλαμβάνεται πλην ελαχίστων. Από την άλλη η αριστερά συνεχίζει να «χαϊδεύει»απαράδεκτα, εγκληματικά τόσο τους παράνομους αλλοδαπούς -προφανώς τους βλέπει ως μελλοντικούς της ψηφοφόρους-  όσο και κάθε συμπαθούντα αυτών, αδιαφορώντας για το κοινωνικό σύνολο.
Όπως κατ΄ επανάληψη έχουμε αναφέρει από αυτό εδώ το χώρο του defencenet.gr η κατάσταση δυστυχώς δεν πρόκειται να βελτιωθεί, αντίθετα πρόκειται να επιδεινωθεί ακόμη πιο πολύ. Δεκαεννέα οι Έλληνες νεκροί από την αρχή του χρόνου από τους  λαθροεισβολείς, δεκάδες οι εισβολές σε σπίτια, οι ληστείες. Και όμως στη "χώρα" αυτή όλοι δείχνουν ότι βρίσκονται σε κατάσταση μόνιμης αφασίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...