Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς.


Και ξεφνικά μαθαίνουμε οτι ο Σαράκης ο δικηγόρος που έβαλε υποψηφιότητα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες,προσχωρεί στη Ν.Δ.
Ναί ο γνωστός ''κύριος''με τους πύρινους λόγους του εναντίον των διεθνών τοκογλύφων και τραπεζιτών που με την συνεργασία των εδω δωσιλόγων,είναι υπεύθυνοι για τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων...

Ο γνωστός ''κύριος''που έγινε γνωστός μέσα απο τις εκπομπές του Χίου.Που πούλησε την αναγνωρισιμότητα του πολύ φθηνά ή πολύ ακριβά, αυτός ξέρει,στα πεζοδόμια της Συγγρού.

Η τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι Ελληνική,φώναζε..Πρέπει να γίνει Ελληνική,πρέπει να αποκτήσουμε τον έλεγχο,δεν πρέπει να μας ελέγχουν οι διεθνείς τραπεζίτες.
Προφανώς τώρα με την προσχώρηση του στη ΝΔ,η τράπεζα της Ελλάδος θα ξαναγίνει Ελληνικη.

Ένας ολόκληρος κόσμος σας πίστεψε και σας στήριξε.Και τον πουλήσατε.Φυσικά τις ιδέες δεν τις πουλήσατε.Αυτές υπάρχουν.

Πόσο λίγος είστε ''κύριε''Σαράκη.Και πόσο μικρά σκεπτόμενος.Εκτός απο προδότης βέβαια.Θα εκπλαγείτε απο το αποτέλεσμα των εκλογών.

Θα κλεισω με μια φράση του Λουντέμη όταν τον έφεραν στην Αθήνα για να δικαστεί -με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας- για το βιβλίο του «Βουρκωμένες μέρες» και συγκεκριμένα για το διήγημα «Οι λύκοι ανεβαίνουν στον ουρανό».
Όταν φτάνει να περιγράψει το δράμα του παιδιού του όταν ο ίδιος βρισκόταν στη Μακρόνησο ο πρόεδρος παρατηρεί: «Απορώ … πώς δεν υπογράψατε μια δήλωση για να σώσετε από τη δοκιμασία εσάς και το παιδί σας…».
Και ο Λουντέμης απαντά: «Χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια για να γίνουν τα τέσσερα πόδια δύο. Δεν θα τα κάμω πάλι τέσσερα εγώ!»

Εσείς ''κύριε''Σαράκη τα πόδια τα κάνατε τέσσερα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα
Τώρα  επιτέλους είστε ελεύθερος να έρπετε.

Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...