Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Λήστεψαν την πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο Νίκος Μιχαλολιάκος!





ImageΟύτε από το  περιπολικό που φρουρεί μέρα - νύχτα την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής στην Πεύκη δεν πτοήθηκαν  οι ληστές που μπούκαραν σε διπλανό διαμέρισμα από αυτό που
διαμένει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Η ληστεία έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με τους ληστές να μην γίνονται αντιληπτοί από το πλήρωμα του περιπολικού  που φρουρεί την είσοδο της πολυκατοικίας και έφτασαν μέχρι το διαμέρισμα του 4ου ορόφου χωρίς  να τους αντιληφθεί κανείς. .
Παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος  με ευκολία καθώς δεν ήταν ασφαλείας και βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού όπου κυριολεκτικά το έκαναν φύλο και φτερό.
Και όλα αυτά συνέβησαν στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα από αυτό που διαμένει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
Εάν οι ληστές φτάνουν στο σημείο να ληστεύουν οικίες που διαθέτουν φύλαξη και μάλιστα της ΕΛΑΣ όλοι φαντάζονται τι μπορεί να συμβεί με τον καθένα πολίτη που είναι έρμαιο κάθε λογής κακοποιών η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι αλλοδαποί «οικονομικοί μετανάστες». Όπως λένε κάποιοι μάλιστα πάλι καλά που δεν πήραν και το περιπολικό μαζί τους φεύγοντας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...