Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Όχι, το Πατριωτικό Μέτωπο, καμία δεν έχει σχέση, με το Πατριωτικό μέτωπο του Σαμαρά και της Ντόρας.

 Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Πατριωτικό Μέτωπο


Το Πατριωτικό Μέτωπο, Κίνημα αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο και όλα τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας, με 37μελές Πολιτικό Συμβούλιο, και με πάνω από 80 οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΣΑΜΑΡΑ ΝΤΟΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΙΖΟΥ:  (http://www.adesmeytos.gr/pdf/ATR_220512.jpg)
Και τον λόγο τον έχουμε εξηγήσει. Πιο συγκεκριμένα, σε άρθρο του Προέδρου του Κινήματος κ. Σταύρου Βιτάλη, σαφώς και σε κάθε τόνο έχει ξεκαθαριστεί πως ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ: Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ. Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΝΑΙ. Στη συνέχεια κάποιοι απ τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στη Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ. Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια. Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ. Διώχνει τον Λαζαρίδη και φέρνει Ντόρα και Καρατζαφέρη.
Παράλληλα, το Πατριωτικό Μέτωπο (συντομογραφία κατατεθείσα στον Άρειο Πάγο: ΠΑΜ), καλεί όλους τους κλώνους του, του τύπου, ΠΑΠΑΜ, ΠΙΠΑΜ, ΛΕΠΑΜ κλπ ομόηχα παρόμοια να μην ξεχνούν, πως τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΜ, απέδειξαν στις προηγούμενες εκλογές, πως δεν «μασάν κουτόχορτο», από τους μικροκατεργαρέους της πολιτικής κολωτούμπας, αριστεράς και δεξιάς απόχρωσης.
Πέρα από την γελοιότητα της υπόθεσης όμως, να υπενθυμίσουμε πως, όταν πριν 4 χρόνια ξεκίνησε το Πατριωτικό Μέτωπο, κατά Βάρναλη, «ούλοι, αφέντες-δούλοι, πέσαν να μας φαν». Τώρα που ακόμη και οι …συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάνε για «πατριωτισμούς και μέτωπα», ο πολιτικός καιροσκοπισμός βγάζει τη μάσκα και μας δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Οι επαγγελματίες πολιτικοί, είναι ικανοί να μας «φτιάξουν και γεφύρια και παιδιά», αρκεί να πάρουν την ψήφο μας και να μας εξαπατήσουν, για ακόμη μια φορά.
Έσεται όμως ήμαρ και ο καιρός γαρ εγγύς.
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...