Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Βίκυ Σταμάτη : Ξόδεψε 32.000€ σε 15 μέρες…


Υπερπολυτελείς αγορές στην Αθήνα και στη Ρώμη φέρεται να έχει κάνει η Βίκυ Σταμάτη, το καλοκαίρι του 2003, σύμφωνα με τη δικογραφία και την εφημερίδα Εθνος. Διαβάζοντας το δημοσίευμα, "βλέπει" κανείς ότι η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου εμφανίζεται να διατηρεί πιστωτική κάρτα στην ελβετική τράπεζα UBS, με πιστωτικό όριο 50.000 ελβετικά φράγκα, μέσω της οποίας φέρεται να κάνει πανάκριβες αγορές σε Αθήνα και Ρώμη το καλοκαίρι του 2003....
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την αναλυτική κατάσταση του λογαριασμού της, η κ. Σταμάτη ξόδεψε σε διάστημα 15 ημερών 32.000 ευρώ με αγορές σε υπερπολυτελή καταστήματα ρούχων και αξεσουάρ σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Ρώμη.
Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, φέρεται να έχει ξοδέψει για τη διαμονή της σε ξενοδοχείο της Ρώμης, στις 10 Ιουλίου, 1.160,50 ευρώ. Επιπλέον, ανάμεσα στα χιλιάδες έγγραφα που κατασχέθηκαν στα γραφεία του πρώην υπουργού βρέθηκαν, όπως προκύπτει, αποδείξεις και παραστατικά λογαριασμών από το υπερπολυτελές ξενοδoχείο Four Seasons, στο Παρίσι, στο οποίο έγινε η γαμήλια τελετή του ζεύγους και αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου για το πολιτικό προφίλ του Ακη Τσοχατζόπουλου.
Στα χέρια του ανακριτή βρίσκονται επίσης έγγραφα του υποκαταστήματος της Τράπεζας UBS της Γενεύης, που αφορούν στην κίνηση των λογαριασμών που διατηρούσε η Βίκυ Σταμάτη στο όνομά της για το διάστημα 2006-2009.
 dimotikosafari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...