Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο 30χρονος Θανάσης Λαζανάς που έσφαξαν οι Αφγανοί

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ....

Απαρηγόρητα στεναχωρημένοι είναι οι γονείς του 30χρονου Θανάση Λαζανά καθώς εχασαν τον μονάκριβό τους. Η οικογένεια του 30χρονου, οι κάτοικοι του συνοικισμού Ιτεών στην παραλία Πατρών, όλη η Πάτρα, όλη η Ελλάδα, θρηνεί για το παλικάρι που χάθηκε τόσο ξαφνικά και με τόσο βίαιο τρόπο.

Το πρωί συγγενής του θύματος μίλησε στην τηλεόραση για το χαμό του 30χρονου γεμάτος πόνο….


Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πολίτης της Πάτρας και συγγενής του θύματος που έσφαξαν οι αλλοδαποί είπε πως θα παλέψουν με κάθε νόμιμο μέσω για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των μεταναστών.

Ωστόσο είπε εμείς πονάμε και όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε απόγνωση κάνει οτιδήποτε για να υπερασπίσει τον εαυτό του.

Συμπλήρωσε πως οι μετανάστες στην Πάτρα είναι χιλιάδες και η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα, η Χρυσή Αυγή ας κάνει ότι νομίζει, εμείς θα παλέψουμε με τα δικά μας μέσα κατέληξε.

Εν το μεταξύ χθες το οργισμένο πλήθος επιχείρησε να κάνει έφοδο με μπουλντόζα σε κτίριο που στεγάζονται λαθρομετανάστες καθώς υπήρξαν και άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία που έκανε χρήση χημικών και προχώρησε σε συλλήψεις.
Η ατμόσφαιρα συνεχίζει να μυρίζει μπαρούτι, με τον δήμαρχο να καλεί έκτακτη σύσκεψη.

Η δολοφονία του 30χρονου Έλληνα συγκλόνισε την Πάτρα και οδήγησε πολλούς κατοίκους στο δρόμο να διαδηλώνουν για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα να έχουμε έκτροπα και επεισόδια με τραυματισμούς προχθες το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...