Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αλέξης Τσίπρας: Ο Βενιζέλος νομίζει ότι με το 13% μιλάει εξ ονόματος του λαού




 ImageΕπίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων που έφερε το δεύτερο μνημόνιο και με αιχμή τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι συνομίλησε με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ εξ ονόματος του ελληνικού λαού.

«Απ΄ ό,τι έμαθα με περισσή αλαζονεία λέει ότι, παρά το 13% που έχει, μιλάει εξ ονόματος όλου του ελληνικού λαού», τόνισε ο κ. Τσίπρας μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εργασίας Αντώνη Ρουπακιώτη και κάλεσε τον κ. Βενιζέλο, ως διαπραγματευτή του δευτέρου μνημονίου, να κατονομάσει «ποια ήταν αυτά τα επιχειρηματικά και εργοδοτικά συμφέροντα που επέβαλαν στην τρόικα αυτούς τους νόμους που σήμερα μειώνουν το εισόδημα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα από 25 έως 50%».

«Μήπως είναι αυτοί που όλο αυτό το διάστημα συνεχίζουν να βυσσοδομούν με λύσσα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της προσπάθειάς μας να ανατρέψουμε το μνημόνιο και τους αντικοινωνικούς, αντεργατικούς αυτούς νόμους;», διερωτήθηκε. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τη πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταργήσει όλους τους νόμους του μνημονίου που καταργούν τα εργασιακά δικαιώματα και οδήγησαν σε μειώσεις μισθών. Τέλος, εμφανίστηκε βέβαιος ότι «ανοίγει ένας δρόμος, ανοίγουν δυνατότητες».

«Θα έχουμε απέναντί μας αντιπάλους που θα μας χτυπούν με λύσσα, ανοίγει ένας δρόμος, όμως, όχι επειδή εμείς είμαστε οι σωτήρες, αλλά επειδή ο ελληνικός λαός παίρνει τις τύχες στα χέρια του», κατέληξε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...