Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Μαρκόπουλος: Μας μετέτρεψαν σε ζητιάνους



Πάμε για την πλέον κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης τόνισε ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κ. Μαρκόπουλος στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Εύβοια. Ο κ. Μαρκόπουλος μίλησε για μεταπολίτευση που απέτυχε, που χρεοκόπησε ιδεολογικά και ηθικά και που αστόχησε οικονομικά γεμίζοντας απελπισία τους Έλληνες.
Όλους μας και συνέχισε: Δεν θέλω να κάνω μνημόσυνο ευθυνών. Όμως αναμφίβολα, η ατιμωρησία και το κουκούλωμα και η διαφθορά ήταν τα βασικότερα αίτια.

Το τέλος της ευμάρειας ήρθε. Όχι όμως της αξιοπρέπειας μας. Είναι ευθύνη μας αυτό που σβήνει στις 6 Μαΐου να μην πάρει μαζί του και την ελπίδα ούτε τη περηφάνια μας και την αυτοπεποίθηση μας. Είμαστε έλληνες. Είμαστε ο σπόρος της Δημοκρατίας του Πολιτισμού και ο ομφαλός της Ευρώπης.
Είμαστε ο φλεγόμενος, αλλά μη καιόμενος βάτος της Ευρώπης. Θέλουμε να μείνουμε εκεί αλλά όχι ζητιάνοι και πάριες αλλά ισότιμοι εταίροι. Μας μετέτρεψαν σε ζητιάνους τα μεγάλα συμφέροντα των αγορών που δεν αναγνωρίζουν πολίτες ούτε ιστορία.
Η νέα τάξη πραγμάτων για να υλοποιήσει το σχέδιο βρήκαν δραγουμάνους και Εφιάλτες. Βρήκαν μπόσικους πολιτικούς που ανέλαβαν εργολαβικά να φέρουν τη δυστυχία με μανδύα σωτηρίας. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου το 2010 έφεραν με δόλιο τρόπο το ΔΝΤ στην Ελλάδα και την Ε.Ε. Ζήσαμε δύο χρόνια τη ζωή μιας χώρας-ναρκομανούς. Ζούσαμε για τη δόση μας και κάθε φορά πέφταμε έξω και κάθε φορά νέοι φόροι νέες περικοπές. Επτά δόσεις επτά δράματα.
Και όταν φτάσαμε στο αμήν και η λύτρωση θα ήταν οι εκλογές, ο κ. Σαμαράς με αλλεπάλληλες αποφάσεις του αθώωσε τον ΓΑΠ. Μπήκε σε μια συγκυβέρνηση παραπλανώντας τους πάντες για δήθεν εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου και μετά υπέγραψε το τρισχειρότερο Μνημόνιο ΙΙ.
Εθνική ταπείνωση από επιτρόπους. Εθνική υποτέλεια από έναν ειδικό λογαριασμό που θα χειρίζονται τρίτοι. Εθνική κατάρρευση από τα πρόσθετα μετρά 11.5 δισ. για τα οποία κάνεις δεν λέει τίποτα. Ένοχη σιωπή από του συνενόχους.
Χειροκροτήσαμε κούρεμα 100 δισ. και χρεωθήκαμε 130. Και από αυτά τίποτα για τα ασφαλιστικά τίποτα για την ανάπτυξη τίποτα για έργα.
Οι αρχιερείς του ψεύδους του κ. Βενιζέλου και οι χοροδιδάσκαλοι της κωλοτούμπας του κ. Σαμαρά στηρίζονται στην παραπλάνηση και στο έλλειμμα πληροφόρησης. Γι αυτό δεν θα γίνει και debate. Και για έναν άλλο λόγο. Γιατί συμφωνούν και δεν θέλουν να εκτεθούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...