Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Δέστε τους τα χέρια!



Συντάκτης: Χαράλαμπος Αποσκίτης

Σε κάθε δημόσια προεκλογική του εμφάνιση, ο Πρόεδρος της ΝΔ κ.Σαμαράς ζητάει να του λύσουν οι Έλληνες τα χέρια για να μπορέσει, όπως λέει, να κυβερνήσει την χώρα και να την αλλάξει.

Είναι τέτοια η δίψα του για εξουσία που ξεχνάει κάτι. Οτι κυβερνάει εδώ και 5 μήνες ο κ.Σαμαράς. Ή μάλλον συγκυβερνάει με το ΠΑΣΟΚ. Αρα τι ζητάει από τον κόσμο; Να συνεχίσει αυτή τη
συγκυβέρνηση, μόνο που τώρα θέλει να αλλάξει θέσεις και να είναι αυτός ο Πρωθυπουργός.

Από την άλλη ο κ.Βενιζέλος, ο συνεργάτης της καταστροφής του Γιώργου Παπανδρέου, θέλει πρωτιά στις εκλογές για να λυθούν και εκείνου τα χέρια και να έχει όπως λέει την πρωτοβουλία για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Λες και όσο τα είχε λυτά, δεν έκανε ο,τι γινόταν για να εξαθλιώσει, με τις πολιτικες του ΠΑΣΟΚ, που αυτός υποστήριζε, όλους τους Έλληνες.

Μήπως όμως είναι καλύτερα αντί να συνεχίσουμε να τους έχουμε λυτά τα χέρια, να τους τα δέσουμε; Μήπως είναι καλύτερα να τους αποτρέψουμε με κάθε τρόπο από το να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο; Μήπως έτσι σταματήσουμε το ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές μας; Μήπως έτσι σταματήσουμε την κατρακύλα των μισθών και των συντάξεων πριν ο κ.Βενιζέλος και κ.Σαμαράς, με λυτά τα χέρια, υπογράψουν την περαιτέρω μείωση τους όπως έχουν ηδη και οι δύο συμφωνήσει; Μήπως έτσι σταματήσουμε τις απολύσεις πριν αυτοί με λυτά τα χέρια υπογράψουν την απόλυση χιλιάδων ακόμα Ελλήνων; Mήπως έτσι σταματήσουν οι Έλληνες να αυτοκτονούν; Μήπως έτσι σταματήσουν οι επιχειρήσεις να κλείνουν;

Μήπως τελικά πρέπει να τους δέσουμε τα χέρια, για να γλυτώσουμε από την ολοκληρωτική καταστροφή;

Στις 6 Μαίου με την ψήφο μας, είτε θα λύσουμε είτε θα δέσουμε τα χέρια του κ.Βενιζέλου και του κ.Σαμαρά. Στις 6 Μαίου με την ψήφο μας είτε θα επιτρέψουμε την πλήρη παράδοση της χώρας και της τύχης των ζωών των δικών μας αλλά και των παιδιών μας, στους δανειστές μας από τα λυμένα χέρια των συγκυβερνώντων, είτε θα τους δέσουμε τα χέρια σώζοντας τους εαυτούς μας και την πατρίδα μας.

* Ο Χαράλαμπος Η. Αποσκίτης είναι Υποψήφιος Βουλευτής στη Β' Αθηνών  με τους Ανεξάρτητοι Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...