Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Τελειωμό δεν έχουν οι εισβολές σε σπίτια οπλισμένων συμμοριών αλλοδαπών





ImageΤο παράλογο έχει χάσει πια τη σημασία του σε αυτή τη χώρα όπου άπαντες –πλην ελαχίστων- βρίσκονται σε μια κατάσταση μόνιμης αφασίας. Και αναφερόμαστε στο παράλογο της κατάστασης με την εγκληματικότητα, όπου κάποιοι –από την αριστερά ή την «αριστερά» προερχόμενοι- θέλουν να μας πείσουν ότι κάπου  είναι και φυσιολογικό και πρέπει να συμβιώνουμε μαζί της
όπως με τους σεισμούς ή το AIDS.
Είναι καθημερινά, -άλλωστε κάθε μέρα τα αναφέρουμε μέσα στο defencenet-  τα περιστατικά εισβολών σε σπίτια, όχι μόνο νυκτερινές ώρες αλλά πρακτικά και μέρα μεσημέρι. Αλλά και τόσα πολλά που μετά βίας μπορούμε να τα καταμετρούμε σε καθημερινή βάση.
Το πλέον πρόσφατο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Παλαιό Φάληρο, όπου τρεις ληστές –πιθ8ανότα πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών που έχει ρημάξει σπίτια σε Ηλιούπολη, Αργυρούπολη και Π. Φάληρο- οπλισμένοι με τα γνωστά καλάσνικοφ εισέβαλλαν σε οικία πρώτου ορόφου από ανοικτή μπαλκονόπορτα στις 8 παρά τέταρτο το πρωί!
Ο τριαντάχρονος και οι ηλικιωμένοι γονείς του ποτέ δεν περίμεναν εισβολή ληστών εκείνη την ώρα. Οι άτυχοι άνθρωποι δεν είχαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης. Έμειναν να παρακολουθούν τους τρεις ληστές να αρπάζουν χρήματα, τηλεοράσεις, υπολογιστές και ό,τι άλλο είχε αξία, αλλά και τα κλειδιά των δυο αυτοκινήτων της οικογένειας τα οποία επίσης άρπαξαν φεύγοντας.
Πρόκειται για ένα ακόμη κτύπημα συμμορίας, σε περιοχές της Αθήνας,. Στην Ηλιούπολη στις 2 Μαΐου ακόμη μια συμμορία εισέβαλλε σε σπίτι, ήταν το τέταρτο περιστατικό στην περιοχή, ενώ στην Αργυρούπολη άλλη συμμορία –αλλοδαπών και αυτή τη φορά- είχε εισβάλλει επίσης σε σπίτι.
Είναι αμέτρητα τα περιστατικά, συμμοριών αλλοδαπών που λυμαίνονται τη χώρα πραγματοποιώντας πλιάτσικο. Και όμως οι επιταγές της αμετανόητης αριστεράς είναι δύο: Νομιμοποίηση για όλους και μάθετε να ζείτε μαζί τους, είτε σας αρέσει είτε όχι.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...